BORJANOVIM STOPAMA: Marko Gobeljić napušta Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

29.06.2023

21:30 >> 21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni univerzalac ne putuje sa ekipom na turnir u Sankt Peterburgu.

BORJANOVIM STOPAMA: Marko Gobeljić napušta Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport

Milan Borjan i Marko Gobeljić

Posle Milana Borjana, novi trener Crvene zvezde Barak Bahar ne računa na još jednog dugogodišnjeg prvotimca. Naime, prema saznanjima "Mozzart sporta" Marko Gobeljić slobodan je u izboru novog kluba.

Republika

Foto: Starsport

Marko Gobeljić

On danas nije bio u protokolu za prijateljsku utakmicu protiv Borca, a nije bio ni na stadionu u Užicu. Pre meča je izraelski stručnjak obavio razgovor sa njim u kojem mu je otvoreno rekao da ne računa više na njegove usluge.

Bahar je Gobeljiću rekao da neće putovati na pripremni turnir u Sankt Peterburgu koji se održava od 2. do 12. jula i na kojem će rivali biti domaći Zenit, turski Fenerbahče i azerbejdžanski Nefči.

Podsetimo, Marko Gobeljić Crvenu zvezdu je došao iz kruševačkog Napretka u leto 2017. godine kao vezni igrač ali se vremenom kod Vladana Milojevića profilisao u univerzalca koji je pokrivao obe bekovske pozicije, a najčešće na desnoj strani. Uz pomenutog Borjana i Milana Rodića je bio igrač sa najdužim stažom u timu i učestvovao je u osvajanju svih šest uzastopnih titula prvaka države, kup trofejima i evropskim uspesima. Za klub sa Marakane je u ovih šest godina odigrao 188 utakmica, postigao 11 golova i upisao 25 žutih i šest crvenih kartona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading