ZVEZDINA VELIKA SNAGA: Mlade nade crveno-belih BRILJIRALE protiv Borca, debitovali Olajinka i Kraso!

Autor:

Sport

29.06.2023

19:47 >> 19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barak Bahar polako sklapa kockice.

ZVEZDINA VELIKA SNAGA: Mlade nade crveno-belih BRILJIRALE protiv Borca, debitovali Olajinka i Kraso!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Borac iz Banjaluke u drugom pripremnom meču rezultatom 2:0 (1:0). Šampion Srbije dominirao je na stadionu Radomir Antić u Užicu, a posebno su se istakli mlađi prvotimci - Stefan Mitrović, Vladimir Lučić i Jovan Šljivić.

Brzo je Zvezda došla do vođstva u 7. minutu i to nakon sjajne minijature Stefana Mitrovića u osmom minutu. Uporan je bio Mijatović, zagradio se, proigrao Mitrovića, a on na malom prostoru uspeo da se oslobodi čuvara, driblingom prebaci loptu na desnu nogu i savlada Ćetkovića. 

Bunker Borca jee ponovo probijen u 69. minutu kada je  Jovan Šljivić odlično centrirao sa desnog boka, a Vladimir Lučić bio najviši u skoku i savladao Ćetkovića.

Velike aplauze užičke publike dobili su Piter Olajinka i Žan Filio Kraso koji su debitovali u crveno-belom dresu u 15 minuta utakmice. 

Crvena zvezda - Borac Banjaluka 2:0 (1:0)

Strelci: Mitrović 7, Lučić 69. 

Crvena zvezda: Glazer (od 61. Vasiljević), Nedeljković (od 61. Vigo), Eraković (od 46. Leković), Dragović (od 46. Milunović), Rodić (od 61. Nikolić), Stamenić (od 61. Mijailović), Kanga (od 61. Ado), Ivanić (od 46. Šljivić), Prucev (od 39. Lučić), Mitrović (od 74. Olanjinka), Mijatović (od 74. Kraso).

Borac: Cvetković, Kvržić, Račić, Jokić, Pejović, Predragović, Fićović, Blagaić, Lukić, Kortez, Htelja.

Igrali su još: Pavlović, Dojčinović, Sušić, Pišek, Terzić, Mihajlović, Čović, Vuković, Marčetić, Kovačević, Samardžija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading