BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU: Ljubimac DELIJA se vratio kući!

Autor:

Sport

29.06.2023

16:16 >> 16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje za crveno-bele.

BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU: Ljubimac DELIJA se vratio kući!

Foto: Starsport

Kao što je "Republika.rs" ekskluzivno najavila, reprezentativac Srbije, dosadašnji igrač CSKA iz Moskve, Dejan Davidovac vratio se u Crvenu zvezdu Meridianbet!

 

 

Dejan je u četvrtak potpisao ugovor na tri sezone i tako se vraća u svoju kuću, svoj klub sa kojim je u prethodnom mandatu imao ogromnih uspeha!

Dejan Davidovac može da igra na čak 4 pozicije u timu (od 1 do 4) rođen je 17.01.1995 godine u Zrenjaninu, a za Crvenu zvezdu Meridianbet je od dolaska tokom leta 2017. godine odigrao 301 utakmicu i postigao 2095 poena. Njegov učinak na terenu u mnogo slučajeva bio je mnogo važniji i značajniji od suvih brojki, poena,asistencija i skokova…

Sa klubom sa Malog Kalemegdana je osvojio 10 trofeja - tri AdmiralBet ABA lige, četiri šampionata Srbije, dva kupa Radivoja Koraća i jedan Superkup regionalnog takmičenja.

Novim ugovorom Dejan Davidovac se obavezao na vernost crveno-belima do kraja takmičarske sezone 2025-2026 i kao domaći igrač, koji zna težinu dresa koji će ponovo nositi biće izuzetno važan za tim KK Crvena zvezda Meridianbet u sezonama koje dolaze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading