PROGOVORIO O ODLASKU SA MARAKANE! Evo šta kaže o PONUDI iz SNOVA!

Autor:

Sport

29.06.2023

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativca Zambije Kingsa Kangvu želi slavni Notingem Forest.

PROGOVORIO O ODLASKU SA MARAKANE! Evo šta kaže o PONUDI iz SNOVA!

Foto: Starsport

Nedavno se pojavila informacija da je slavni Notingem Forest veoma zainteresovan da u svoje redove dovede fudbalera Zvezde Kingsa Kangvu.

Popularni "Šumari" će, prema pisanju "Gardijana", morati da iskeširaju oko 3.000.000 evra za reprezentativca Zambije, koga u svojim redovima žele francuski Lil i Monpelje.

Ukoliko bi, pak, momak koji je za iznos od 1.500.000 evropskih novčanica stigao na stadion "Rajko Mitić", mogao da bira, bez dileme bi se odlučio za Premijer ligu.

Kangva ima neostvarenu želju da zaigra na Ostrvu, ali će najpre srpski šampion i povratnik u englesku elitu morati da se dogovore, kako bi ljubimac delija ispunio veliku želju.

- Svakom igraču je san da igra u Premijer ligi - rekao je Kings Kangva za zambijske medije, priznavši da mu prija interesovanje evropskih klubova.

Republika

Foto: Starsport

Kings Kangva

Njegove misli su, sa druge strane, sve usmerene ka obavezama u crveno-belom dresu.

- Sačekajmo, videćemo šta će biti. Ako se ukaže prilika da zaigram u Premijer ligi, zašto da je ne iskoristim? - dodao je Kangva.

Imao je zapažene partije bivši igrač Arsenala iz Tule, iako je od prvog dana morao da se bori za mesto u timu. Umeo je da doprinese golovima i asistencijama ulazeći sa klupe, a ponudu iz najjače lige na svetu bi prihvatio, uprkos činjenici da će sa Crvenom Zvezdom biti učesnik Lige šampiona.

- Prija mi interesovanje, ali nastaviću vredno da radim dok ne dostignem nivo na kome želim da budem - istakao je Kings Kangva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading