SENZACIONALAN TRANFSER NA POMOLU! Partizan našao ZAMENU za Rikarda! U Humsku dolazi bivši igrač Crvene zvezde!

Autor:

Sport

29.06.2023

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli bacili oko na iskusnog napadača.

SENZACIONALAN TRANFSER NA POMOLU! Partizan našao ZAMENU za Rikarda! U Humsku dolazi bivši igrač Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš

Partizan je nedavno prodao najboljeg strelca u Katar, pa je Rikardo Gomeš pojačao Al Šamal iz Dohe.

Crno-beli su napunili budžet za 1.500.000 evra od transfera sjajnog napadaču, ali je ostala praznina u špicu. Naime, trener Igor Duljaj na raspolaganju sada ima samo Andriju Pavlovića i mladog Sameda Baždara.

U međuvremenu, vrhuška višestrukog šampiona Srbije stupila je u kontakt sa Đorđem Despotovićem, nekadašnjim golgeterom Crvene zvezde i nekoliko ruskih klubova. Bivši reprezentativac Srbije je na kraju sezone postao slobodan agent, jer mu je istekao ugovor sa Arsenalom iz Tule.

Iskusni napadač trenutno održava formu u rodnoj Loznici. Još uvek nije poznato da li je i kako odgovorio Partizanu, ali je želja čelnika kluba iz Humske da transfer bude što pre gotov.

Foto: Starsport

 

Inače, Crvena zvezda je prošle godine planirala da vrati svog bivšeg igrača, ali Arsenal nije želeo da ga pusti. Despotović je, podsetimo, prošao omladinsku školu kluba sa Marakane, ali nije dobio priliku u prvom timu, pa je afirmaciju tražio u Spartaku iz Suborice i belgijskom Lokerenu.

Vratio se na Marakanu u leto 2014. godine kod trenera Nenada Lalatovića, ali je već u februaru sledeće godine poslat u Kazahstan na pozajmicu u Žetisu, dok je njegovu "devetku" klub dodelio Luki Joviću, koji danas nastupa za Fjorentinu.

Republika

Foto: Starsport

 

Pre četiri godine imao je dogovor sa Los Anđeles Galaksijem, ali kada se Amerikancima pojavila opcija da dovedu Zlatana Ibrahimovića, odustali su i pogazili reč datu Đorđu.

Tokom karijere, Đorđe Despotović je, osim Žetisua, u Kazahstanu branio boje Kairata, Astane, Tobola, dok je u Rusiji nastupao za Orenburg, Rubin i Arsenal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading