UDARNA VEST POSLE "PRECRTAVANJA" BORJANA: Umesto Marakane - Humska!

Autor:

Sport

13.06.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan na korak do dovođenja nesuđenog golmana Crvene zvezde.

UDARNA VEST POSLE "PRECRTAVANJA" BORJANA: Umesto Marakane - Humska!

Foto: Starsport

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan

Golman kiparskog Apolona iz Limasola Aleksandar Jovanović nalazi se na pragu prelaska u redove Partizana, otkriva "Telegraf". Danima se spekulisalo da će povremeni srpski reprezentativac zameniti "otpisanog" Milana Borjana među stativama Crvene zvezde, ali se novi trener Barak Bahar okrenuo drugim opcijama.

Sva je prilika da će Jovanović, umesto na stadionu "Rajko Mitić", završiti na popularnom JNA, ali problem mogu da naprave Kiprani, sa kojima rođeni Nišlija ima ugovor do 2026. godine.

Navodno, čuvar mreže je više nego zainteresovan da stane na gol u Humskoj i vrati se u srpski fudbal, ali poslednju reč daće Apolon.

Ovaj 30-godišnji golman je minule sezone na Ostrvu branio 41 put u svim takmičenjima, promenio je veliki broj klubova, a put inostranstva otisnuo se 2016. godine, kada je dres Radničkog iz Ništa zamenio danskim Arhusom. Blizu je Humske, a da li će do dogovora dva kluba doći, videćemo narednih dana...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Aleksandar

14.06.2023 14:20

Partizanu trenutno trebaju igrači skoro na svim pozicijama i da žele da "ginu" za dres Partizana!Pre svega potrebno je kvalitetno rukovodstvo a ne kao ovi sadašnji!!!