LOV NA ZVEZDINU DECU SE NASTAVLJA: Partizan želi fudbalera koji je sa crveno-belima igrao Ligu šampiona!

Autor:

Sport

13.06.2023

17:33 >> 17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" ima velike planove u predstojećem prelaznom roku.

LOV NA ZVEZDINU DECU SE NASTAVLJA: Partizan želi fudbalera koji je sa crveno-belima igrao Ligu šampiona!

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Partizan želi kapitena Voždovca Miloša Pantovića! Uvereni su u Humskoj da bi se angažovanje 20-godišnjeg krilnog fudbaler isplatilo i na igračkom i na ekonomskom planu. "Mozzart sportu" je potvrđeno crno-beli ne odustaju od rođenog Novosađanina, a obzirom da sportski sektor visoko vrednuje njegove kvalitete.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Pantović

Pantović je u nedavno okončanoj sezoni odigrao 31 meč za Voždovac uz sedam pogodaka i dve asistencije. Rođeni Novosađanin je ponikao u omladinskoj školi Vojvodine, prošao mlađe selekcije Crvene zvezde i na kratko igrao za Gračifar. Sa omladincima crveno-belih je igrao i grupnu fazu Lige šampiona, nakon čega je postao član ekipa sa "krova".

Zanimljivo, Pantović je treći bivši fudbaler crveno-belih koji se ovog leta spominje kao pojačanje crno-belih. Ognjen Vranješ je otpao, pregovara se sa Nikolom Antićem, epilog će se uskoro saznati.

Ipak, Partizan će imati jaku konkureciju u vidu TSC-a. Pominje se da bi ga rado video Žarko Lazetić u Bačkoj Topoli, pominje se  obeštećenje u rasponu od 500.000 do čak 1.000.000 evra. U situaciji kad mu finansije nisu baš za pohvalu to je Partizanu previše i zato je pretpostavka da će morati da bude dovoljno strpljiv i umešan u pregovorima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading