U ŠOKU SAM, NE MOGU DA VERUJEM: Goca Božinovska ne može da dođe sebi nakon SMRTI sina omiljenog kolege, Enes joj je bio kao član porodice!

Autor:

Zabava

13.06.2023

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se oglasila za Republiku i otkrila kakav je Armin bio kao dečak!

U ŠOKU SAM, NE MOGU DA VERUJEM: Goca Božinovska ne može da dođe sebi nakon SMRTI sina omiljenog kolege, Enes joj je bio kao član porodice!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Goca, Armin, Enes

Vest o iznenadnoj smrti sina pevača Enesa Begovića potresla je region. Armin Begović je preminuo iznenada u 29. godini života, što je potvrdio Avaz. Kako su preneli, prema poslednjim saznanjima, radio je u Ministarstvu spoljnih poslova BiH i živeo u Sarajevu, a njegova žena bi uskoro trebalo da se porodi.

Republika

Foto: ATA Images

Goca Božinovska

Stupili smo u kontakt sa pevačicom Gocom Božinovskom, koja je bila izuzetno bliska sa Enesom i smatrala ga je delom svoje familije.

Ja sam u šoku, ne mogu da verujem, čekam da ga pozovem, razmišljam u svoj toj muci da li da zovem ili napišem poruku. U tom paklu čovek ne može ni da se javi - istakla je Goca drhtavim glasom, pa otkrila da je Armina poznavala lično:

Dečko je bio sportista, lep momak. Poznavala sam ga lično, dok je bio još klinac, ne znam šta je to moglo da se desi. Znam da je kao mlađi bio bolestan, pa se Enes sekirao, to je davno bilo, bio je srećan kad je prestalo. Vodio ga je i u Nemačku i u Tursku, bio je presrećan kad je mislio da se izlečio - otkrila je pevačica za Republiku.

Goca je izjavila saućešće porodici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading