MRAČNO PROROČANSTVO SRPSKOG MONAHA: Njegove vizije su se već ostvarile, sledi ogromna BEDA u Beogradu, jedini spas je u OVOME!

Autor: M.O.

Lifestyle

15.08.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od svedoka je da su se mnoge proročke reči oca Gavrila ispunjavale je Makrina Majstorović.

MRAČNO PROROČANSTVO SRPSKOG MONAHA: Njegove vizije su se već ostvarile, sledi ogromna BEDA u Beogradu, jedini spas je u OVOME!

Foto: YouTube/Printscreen

Monahinja Makrina Majstorović, zajedno sa nekoliko vernika, bila je svedok ispunjenja proročkih reči starca Gavrila. Zbog toga oni duboko veruju da bi njegova upozorenja trebalo ozbiljno shvatiti, kao signal za kolektivno pokajanje naroda. Kroz duhovnu i crkvenu istoriju već se dokazalo da je takvo pokajanje omekšalo Božje srce i zaštitilo verni narod od iskušenja i patnji.

Kroz vekove, Bog je, kao što svedoči Starozavetna literatura, slao svoje proroke i duhovne vođe da prenesu ključne poruke narodu, kako bi ih poučili i upozorili na važne puteve. U Pravoslavnoj crkvi, sećajući se tih proroka, slavi se njihova uloga u najavi dolaska Isusa Hrista. Tokom poslednjih dve hiljade godina, Bog je i dalje koristio velike duhovne vođe da opomenu narode. Jedan od takvih vođa, čiji je glas prešao nacionalne granice, bio je monah Gavrilo.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Otac Gavrilo (Vidosav Marić)

 

Još u mladosti, pripadao je Bogomoljačkom pokretu. Nakon Drugog svetskog rata, došlo je teško vreme za Crkvu, a članovi Bogomoljačkog pokreta bili su na udaru nove komunističke vlasti. Starca Gavrila, čije svetovno ime je bilo Vitomir, uhapsili su pod optužbom za neprijateljstvo prema narodu i socijalističkom poretku.

Pravili su pritisak na njega da javno porekne postojanje Boga, da prestane da Ga slavi i zahvaljuje Mu, te da se pridruži partiji i odrekne svoje vere. Bez obzira na pretnje i fizičko nasilje koje je pretrpeo, nije odstupao od svoje vere i odanosti Gospodu.

Nakon jednog posebno brutalnog zlostavljanja, bacili su ga u ledenu vodu podruma. I pored toga što je bila zima, bio je prekriven ranama i povredama od prethodnih mučenja. Ozledio je bubnu opnu usled udaraca, što je dovelo do trajnog gubitka sluha na jedno uvo, dok je sluh na drugom znatno oslabio. Njegova porodica je obaveštena da je preminuo, te im je rečeno da preuzmu telo, ipak preživeo je taj stravičan napad. 

Otac Gavrilo je doživeo duboku starost i preminuo je 2017. godine. 

Proročanstvo starca Gavrila iz manastira Bošnjani:

  • Srbija će biti rasparčana na delove, uključujući Vojvodinu, Kosovo, Sandžak i deo Crne Gore koji će postati deo Albanije. Naš narod neće smeti da živi na tim područjima.
  • Svetinje će biti rušene na tim teritorijama, uz podršku međunarodne zajednice.
  • U budućnosti će svaka otcepljena jedinica imati svoje centre za upravljanje umesto centralne uprave iz Beograda.
  • Starac Gavrilo je nagovestio da će doći do velikog svetskog sukoba.
  • Srbi će se uz pomoć Rusije boriti za povratak Kosova.
  • Starac je video znake ratova i nesreća koje dolaze, te je pozivao na pokajanje, post i molitvu kako bi se izbegao Božji gnev.
  • Zemlje će stradati, vode za piće će biti oskudne, gradovi će biti napušteni, i ekonomska situacija će biti loša.
  • Starac je predvideo da Srbija neće imati blagoslov da bude prestonica, a Beograd će stradati zbog nemorala, korupcije i bezakonja.
  • Beograd će biti suočen s nevoljama, koje mogu uključivati zemljotrese, prirodne katastrofe ili bombardovanje.
  • Narodi će se iz Beograda povlačiti zbog nagovora Božjeg da se spasu.
  • Starac Gavrilo je podsticao ljude da se oslone na Boga i da traže spas kroz molitvu i obraćenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading