ŠOK ZA DELIJE: Zvezda ostaje bez VEĆ VIĐENOG pojačanja?!

Autor:

Sport

15.08.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu se ovome nadali u taboru crveno-belih.

ŠOK ZA DELIJE: Zvezda ostaje bez VEĆ VIĐENOG pojačanja?!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave gol Krasoa

Fudbaleri Crvene zvezde su u novu sezonu sjajno ušli, a igre iz pripremnog perioda su uspeli da prenesu i na Superligu Srbije, gde su slavili u prva tri kola, uz ukupnu gol-razliku od 13-1, nešto što nijedna druga ekipa u istoriji domaćeg fudbala nije uspela.

Razlog tome leži u činjenici da su crveno-beli ovog leta doveli odlična pojačanja u klub, a kada se tome dodaju i Marko Stamenić i Piter Olajinka, čiji je potpis završen još tokom prošle sezone, jasno je da šampion Srbije ima verovatno i najjači tim u novoj istoriji.

Ipak, na Marakani ne staju sa pojačanjima, a planira se dovođenje još jednog veziste, a izbor je pao na Točija Čukvuanija, fudbalera danskog Lingbija. Čukvuani ima svega 20 godina, ponikao je u Norsjelandu, a zatim je prešao i u Lingbi, gde je privukao pažnju čelnika Zvezde.

Ipak, iako je delovalo da je transfer vrlo blizu, pojavio se problem za beogradskog velikana. Naime, kako prenosi Maxbet Sport, za Čukvuanija se zanima i turski Trabzon, a kako se čini, mladi vezista će na kraju morati da odlučuje između ponuda srpskog i turskog kluba.

Inače, Čukvuani je Nigerijac, ali ima i danski pasoš, pa se u domaćem prvenstvu ne bi vodio kao stranac, što je još jedan plus za mladog igrača. U novoj sezoni prvenstva Danske je već stigao na postigne gol, na četiri odigrane utakmice, a inače su mu i ofanzivne sposobnosti glavni adut.

Videćemo u narednim danima razrešenje ove situacije, a ako Zvezda ne dovede mladog fubdbalera, nema sumnje da će se okrenuti drugim potencijalnim opcijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading