BAHAR UŽIVA U BEOGRADU: Evo šta Zvezdin STRATEG radi u slobodno vreme! (FOTO)

Autor:

Sport

09.08.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno da mu se sviđa u prestonici Srbije.

BAHAR UŽIVA U BEOGRADU: Evo šta Zvezdin STRATEG radi u slobodno vreme! (FOTO)

Foto: Starsport

Izraelski stručnjak Barak Bahar je ovog leta stigao u Beograd, gde je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, a za kratko vreme u šampionu Srbije je uspeo da preokrene čitavu filozofiju fudbala.

Naime, na Marakanu su stigla prava pojačanja, većina na Baharov zahtev, a Zvezda je već u pripremnom periodu pokazala da je čeka jedna sjajna sezona. Pali su Zenit i Fenerbahče, zatim i Fiorentina u generalnoj probi pred novu sezonu, a u istom ritmu su crveno-beli nastavli i u Superligi Srbije.

Tim iz Ljutice Bogdana je slavio u prve dve utakmice u prvenstvu, prvo je pobeđena Vojvodina sa 5:0, a zatim i Napredak sa 4:0, a u oba meča su Baharovi izabranici pokazali ono što stručnjak od njih traži.

Foto: Printscreen/Instagram/barakbachar

Barak Bahar i Gaj Zarfati

Ipak, iako je u svlačionici general, i neko sa velikim autoritetom, Izraelac je još jednom pokazao da je van terena sasvim normalna osoba, što je pokazao i u utorak, kada je svoje slobodno vreme proveo na Adi Ciganliji.

Naime, on i Gaj Zarfati, jedan od pomoćnika Zvezdinog stratega, su odlučili da slobodno popodne iskoriste vozeći bicikl, što su ovekovečili i slikom, koja je završila na društvenoj mreži Instagram.

Crvena zvezda sledeći meč u Superligi igra u petak, kada će od 18:55 gostovati ekipi Mladosti, a tim sa Marakane će pokušati da stigne do maksimlanih devet bodova iz prva tri kola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading