PJANOVIĆ NEMA DILEMU: "Zvezda je SUPERIORNA - pravu snagu ćemo videti u Ligi šampiona!"

Autor:

Sport

12.08.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda crveno-belih veruje u Baharove izabranike.

PJANOVIĆ NEMA DILEMU: "Zvezda je SUPERIORNA - pravu snagu ćemo videti u Ligi šampiona!"

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su na sjajan način započeli ovogodišnje izdanje Superlige Srbije, pošto su u prva tri kola upisali isto toliko pobeda, uz gol razliku 13-1.

Na otvaranju sezone su izabranici Baraka Bahara savladali Vojvodinu sa 5:0, usledila je pobeda protiv Napretka (4:0), a treći trijumf u nizu je stigao u Lučanima, pošto je Zvezda savladala ekipu Mladosti sa 4:1.

U domaćim okvirima nijedna ekipa nije imala ovako moćan start prvenstva, pa čak ni Zvezda, koja je prošle sezone u prva tri kola, uz devet bodova, imala gol-razliku 11-1.

Povodom ovakvog starta prvenstva izabranika Baraka Bahara kontaktirali smo Mihajla Pjanovića, nekadašnjeg golgetera Crvene zvezde, koji ističe da trenutno nijedan klub ne može da parira crveno-belima.

- Crvena zvezda je superiorna u domaćem prvenstvu, što za mene nikako nije iznenađenje. U pitanju je najskuplji i najkvalitetniji tim, koji trenutno nema konkurenta u Srbiji - ističe Pjanović u razgovoru za portal "Republika".

Foto: Starsport

Mihajlo Pjanović u dresu Crvene zvezde

Dodaje da će se pravi kvalitet šampiona Srbije videti kada počnu nadmetanja u Ligi šampiona.

- Zvezda je dominantna, ali će se njen kvalitet videti kada počne Liga šampiona. Videćemo, tada su rivali jaki timovi i tada će isplivati sav Zvezdin kvalitet.

Pjanović ističe i da su se nova pojačanja sjajno uklopila u tim, zajedno sa mladim snagama, ali ipak izdvaja jedno ime od kog mnogo očekuje u nastavku sezone.

- Mislim da je Katai i dalje najbolji igrač Crvene zvezde, iako nije igrao do sada. Mislim da će crveno-beli biti još jači kada se i on vrati u sastav - zaključuje Pjanović.

Podsetimo, naredni meč Zvezda igra sledeće subote, a protivnik će biti ekipa Spartaka iz Subotice.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading