ŠTOPER U ZVEZDI: Bahar lično insistirao - novo POJAČANJE dolazi na Marakanu!

Autor:

Sport

22.08.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za navijače crveno-belih.

ŠTOPER U ZVEZDI: Bahar lično insistirao - novo POJAČANJE dolazi na Marakanu!

Foto: Starsport

Crvena zvezda - Monako

Crvena zvezda nastavlja sa aktivnostima na transfer tržištu, ovog puta fokusirajući se na pojačanje u defanzivnoj liniji.

Posle odlaska Strahinje Erakovića u Zenit i dovođenja Miloša Degeneka, stručni štab je došao do zaključka da je potrebno još jedno ime na poziciji štopera. Tako će Aleksandar Dragović, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Stefan Leković i Miloš Degenek dobiti ozbiljnu konkurenciju u liku Vanje Drkušića (23).

Vanja Drkušić, reprezentativac Slovenije i ključni igrač Sočija ove sezone, privukao je pažnju stručnog štaba Crvene zvezde svojim odličnim nastupima. Njegova vrednost prema "Transfermarktu" iznosi čak 3.000.000 evra, a Barak Bahar, izraelski stručnjak na čelu tima, prepoznao je potencijal u ovom mladom defanzivcu i istakao njegovu važnost za tim i lično insistirao na njegovom dovođenju.

 

 

Drkušić je stalni član prve postave ruskog Sočija i pruža izuzetno kvalitetne partije. Nedavno je briljirao protiv Rostova, u pobedi svog tima od 4:0 i time potvrdio svoju izvanrednu formu. 

Pregovori oko obeštećenja za Drkušića su u toku, a čini se da se dve strane približavaju dogovoru. Zvezda je poslala pojačanu ponudu, a Drkušić ne krije svoju želju da se pridruži svom voljenom klubu, za koji je navijao još kao dečak. S obzirom na njegovu dosadašnju karijeru i ambicije, očekuje se da bi Drkušić mogao biti pozajmljen od Sočija, a potom trajno preći u redove Crvene zvezde.

Drkušić je već prošao dosta toga u karijeri, igrajući za različite timove u Sloveniji i inostranstvu. Igrao je za Krku i Krško u mlađim kategorijama, zatim i za Herenven, Rende, Bravo, odnosno Soči, a nema dileme da bi mu tim sa Marakane bio najveći korak u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading