POLA VEKA JE PROLETELO: Uz proslavu velikog jubileja, klub želi da ostvari i značajne rezultate na zelenom tepihu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.08.2023

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova sezona u znaku velikog jubileja...

POLA VEKA JE PROLETELO: Uz proslavu velikog jubileja, klub želi da ostvari i značajne rezultate na zelenom tepihu!

Foto: FK Dizel Bare

Fudbalski klub Dizel iz Bare osmu sezonu u kontinuitetu takmičiće se u okviru Međuopštinske lige Dunav, a prethodnu godinu okončali su u sredini tabele sa skorom od 12 pobeda, jednog remija i 13 poraza.

Očakivanja svih u klubu vezana su za iskorak u novoj takmičarskoj 2023/24 godini, ali pored navedenog u klubu pripremaju i proslavu velikog jubileja, 50. godina postojanja.

U tom cilju, klub se obratio javnosti saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Dragi navijači, igrači i ljubitelji fudbala, sa uzbuđenjem vas obaveštavamo da se bliži početak nove fudbalske sezone, ali ove godine dolazi uz posebno obeležje. Fudbalski klub Dizel iz Bara će s ponosom proslaviti svoj 50. rođendan. Pet decenija strasti, borbe i trijumfa, to je nasleđe koje nosimo i delimo sa svima vama - stoji na početku klupskog saopštenja, a zatim se dodaje:

- Od osnivanja kluba 1973. godine, Dizel je postao sinonim za zajedništvo, hrabrost i sportsku izvrsnost. Kroz sve uspone i padove, vi ste bili uz nas, podržavali nas svojom strašću. Ova jubilarna sezona je prilika da se setimo svih onih nezaboravnih trenutaka koje smo delili, i da proslavimo sve što smo zajedno postigli. Očekuje nas uzbudljiva sezona fudbala, puna izazova i prilika. Ovo je trenutak da zajedno zakoračimo u narednih 50 godina, noseći plamen Dizela u srcima dok težimo novim uspesima. Pripremite se za uzbuđenje, emocije i nezaboravne trenutke na terenu.

Foto: FK Dizel Bare

Pet decenija postojanja - FK Dizel Bare

 

Kada je reč o novoj sezoni koja startuje predstojećeg vikenda, ekipa Dizela će u nedelju 27. avgusta sa početkom od 17 časova gostovati Stigu 1955 iz Beranje.

Uoči navedenog susreta klub je imao i poruku za svoje navijače:

- Hvala vam što ste deo naše priče, što ste deo našeg kluba. Pridružite nam se dok slavimo pet decenija postojanja, ljubavi prema fudbalu i neprolazne strasti prema Fudbalskom klubu Dizel. Jedva čekamo da sve to podelimo sa vama. Vaša podrška nas pokreće napred.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading