KAKVA "BOMBA" NA MARAKANI: Delije u TRANSU - novi stranac stiže u Zvezdu?!

Autor:

Sport

22.08.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakve vesti iz Ljutice Bogdana.

KAKVA "BOMBA" NA MARAKANI: Delije u TRANSU - novi stranac stiže u Zvezdu?!

Foto: Starsport

Fudbalska groznica ne jenjava u Crvenoj zvezdi, gde se prelazni rok odvija u punom zamahu. Tokom leta su već stigli sjajni igrači, ali crveno-beli očigledno nisu stali – novi izazovi su pred njima.

Svestan potrebe za kvalitetnim špicem, klub je odlučio da se aktivno upusti u potragu, a kako prenose beogradski mediji, Kris Bedija (27) mogao da se pridruži Zvezdinim redovima.

Ovaj igrač iz Obale Slonovače trenutno je član Serveta, gde je briljirao tokom kvalifikacija za Ligu šampiona. Iako su se suočili s neprelaznom preprekom u vidu Rendžersa u trećem kolu, Bedija je ostavio dubok utisak. Postigao je dva gola, protiv Genka i Rendžersa, a i u prvenstvu Švajcarske je postigao čak četiri gola, uz dve asistencije.

Transfermarket procenjuje Bedijinu vrednost na dva miliona evra, a njegov ugovor sa Servetom traje do juna naredne godine. S obzirom na njegovu dosadašnju formu i potencijal, jasno je da je Zvezda prepoznala priliku da ojača svoj napad. Navijači s nestrpljenjem očekuju razvoj situacije, jer bi dolazak ovog iskusnog napadača mogao da bude ključan za dalje uspehe Crvene zvezde.

Naredni dani mogli bi doneti odluku koja će dodatno zaoštriti konkurenciju u ekipi i uneti novu energiju u igru. Uprkos već sjajnim pojačanjima, Crvena zvezda ne gubi korak i nastavlja da traži načine da se podigne na još viši nivo, pogotovo zbog obaveza koji ih čekaju u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading