NOVI ODLAZAK IZ ZVEZDE: Bahar presekao - stranac NAPUŠTA Marakanu!

Autor:

Sport

18.08.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nećemo ga gledati u crveno-belom dresu sledeće godine.

NOVI ODLAZAK IZ ZVEZDE: Bahar presekao - stranac NAPUŠTA Marakanu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave gol Krasoa

Jegor Prucev, mladi fudbaler Crvene zvezde, vrlo lako bi mogao da pređe u slovenačku ekipu Celje.

Kako saznaje Mozzart Sport, ruski vezista koji ima i srpski pasoš, je blizu odlaska u Sloveniju, gde bi trebao da provede narednih šest meseci, kako bi pokušao da se nametne treneru Baraku Baharu, u pokušaju da izbori minute u dresu šampiona Srbije.

Prucev je u Zvezdu stigao prošlog leta, a za njegov dolazak je plaćeno 900.000 evra ruskom Sočiju. Ipak, iako su svi govorili da je Jegor izuzetno talentovan, mladi fudbaler nije uspeo da se izbori za ulogu u ekipi iz Ljutice Bogdana, a prošle godine je odigrao 11 utakmica, na kojima nije uspeo da se upiše u listu strelaca.

Foto: Starsport

Jegor Prucev u dresu Crvene zvezde

Planirano je ove godine da iskustvo stiče i kroz utakmice u dresu OFK Beograda, ali je Rus to odbio, ušao je u konflikt  sa upravom, a na kraju je doneta odluka da je za njega najbolje da u narednoj polusezoni nosi dres Celja, koje je sinoć izborilo mesto u plej-of rundi kvalifikacija za Ligu konferencija.

Treba istaći da bi možda sve bilo drugačije za Jegora Pruceva da protiv Borca iz Banjaluke, na prvoj kontrolnoj utakmici ovog leta nije povredio koleno. Zbog toga je ostao bez minutaže na turniru u Sankt Peterburgu, gde su crveno-beli odigrali sjajno, neki igrači su se nametnuli Baharu, pa je Rus ostao bez uloge.

Videćemo u narednim danima kako će se situacija završiti, ali se čini da će Zvezda, u narednih šest meseci, imati vezistu manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading