ODLAZAK IZ LJUTICE BOGDANA: Zvezda se OPROSTILA od fudbalera!

Autor:

Sport

22.08.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće nositi crveno-beli dres u predstojećoj sezoni.

ODLAZAK IZ LJUTICE BOGDANA: Zvezda se OPROSTILA od fudbalera!

Foto: Starsport

Mirko Ivanić i Irakli Azarovi

Gruzijski fudbaler Irakli Azarov i zvanično je napustio ekipu Crvene zvezde, potvrdio je šampion Srbije na društvenim mrežama.

Već nedeljama se spominje da će levi bek otići sa Marakane, a pre par dana je postalo jasno da će Gruzijac preći u ukrajinski Šahtjor, za 3.000.000 evra, koje će inkasirati klub iz Ljutice Bogdana.

Od Azarova se oprostila Zvezda na društvenim mrežama, a tom prilikom su Irakliju poželeli sreću u nastavku karijere.

- Irakli Azarov napušta Crvenu zvezdu. Levi bek odlazi iz našeg kluba nakon 33 nastupa u crveno-belom dresu. Irakli, Zvezda ti želi puno sreće u nastavku karijere - saopštio je klub.

Azarov je član šampiona Srbije postao u leto prošle godine, kada je za 300.000 evra stigao iz gruzijskog Dinama iz Batumija, kluba u kom je između ostalog ponikao i Kviča Kvaračkelija, sadašnji fudbaler Napolija.

Zvezda se u međuvremenu dogovorila sa njegovim bivšim klubom koji se odrekao procenata od naredne prodaje igrača.

Jasno je da je sada prva opcija uz levu aut liniju Stefan Mitrović, dok se na toj poziciji mogu snaći i Lazar Nikolić, odnosno Milan Rodić. Da li je to Zvezdi dovoljno, ili će stići novo pojačanje pred početak Lige šampiona, ostaje da se vidi.

Podsetimo, danas tokom dana se pojavila vest i da će u Beograd stići i novi napadač, a ostaje da se vidi da li će Zvezda imati više sreće nego sa Emanuelom Late Latom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading