BOSANCU SIN PRETIO DA ĆE GA UBITI!

Autor: P. R.

Zabava

22.08.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi jezivi detalji nakon što je Republika otkrila skandal u porodičnom domu Dragana Stojkovića Bosanca.

BOSANCU SIN PRETIO DA ĆE GA UBITI!

Foto: instagram.com/d.s.bosanac_official

Kako je Republika ekskluzivno pisala, sin Dragana Stojkovića Bosanca, Aleksandar Stojković, uhapšen je na Đurđevdan, jer je, kako smo otkrili, pretukao svog oca u porodičnom domu na Novom Beogradu, a kako se sada saznaje, naslednik čuvenog kompozitora pretio je i da će ga ubiti.

Kako se navodi u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu, koje je i vodilo postupak protiv mlađeg Stojkovića, Bosanac je nakon što je pretučen, dobio i pretnje smrću.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Bosanac sa sinom Aleksandrom

- Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje dana 06.05.2023. godine osumnjičenom Stojković Aleksandru zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici iz člana 194 stav 1 KZ, tako što je prethodno dana 05.05.2023. godine u stanu u Novom Beogradu, primenom nasilja ugrozio telesni integritet oštećenog člana svoje porodice - oca, te nakon toga dana 06.05.2023. godine pozivao oštećenog i uputio pretnje da će napasti na život ili telo oštećenog. Nakon saslušanja osumnjičenog, koji je negirao izvršenje krivičnog dela, tužilaštvo je predložilo da se osumnjičenom odredi pritvor u trajanju do trideset dana, što je rešenjem suda i određeno. Prilikom izvođenja dokaznih radnji ispitani svedoci su iskoristili pravo oslobođenja od dužnosti svedočenja u smislu clana 94 Zakonika o krivičnom postupku, te nisu davali izjavu u krivičnom postupku koji se vodio protiv osumnjičenog. Usled nedostatka drugih dokaza utvrđeno je da ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno delo za koje se goni po službenoj dužnosti, zbog čega je doneta odluka tužilaštva da se krivična prijava odbaci - navodi Kurir.

Republika

Foto: Ata images

Dragan Stojković Bosanac

Podsećanja radi, nakon što je Republika otkrila skandal koji se desio u porodičnom domu Dragana Stojkovića Bosanca, kontaktirali smo njegovog sina, koji je na naše pitanje o nasilju reagovao poprilično burno, iznevši niz pretnji novinarima naše redakcije.

- Nemam pojma o kakvom se nasilju radi i odakle vam to da sam napao oca. Zemlja se ruši, sve nam ide nizbrdo, a vi se bavite time da li je moj otac vozio levom stranom kolovoza i šta sam ja radio. Snimam vas sve vreme dok pričamo i da znate da sledi tužba. Moj advokat i ja ćemo za dva, tri dana da dođemo do vaše redakcije, pa ćemo da pričamo. Možemo da pričamo o nekim drugim stvarima, ovo što meni radite je uznemiravanje. Ja sam čovek koji je doktor nauka, a vi me povezujete sa nekim nasiljem u porodici! Ne mogu da slušam ove priče, a ako nastavite da me zovete, ja ću pozvati policiju jer je ovo čisto uznemiravanje - kazao je Stojkovićev sin za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading