GOLIŠAVA IVANA DUDIĆ OPET IZAZIVA: Vatrena glumica istrćila izvajanu zadnjicu, pa digla čašu u moru (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

21.08.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izazovni kadrovi popularne glumice usijali društvene mreže!

GOLIŠAVA IVANA DUDIĆ OPET IZAZIVA: Vatrena glumica istrćila izvajanu zadnjicu, pa digla čašu u moru (FOTO)

Foto: instagram.com/dudicivana

Sve popularnija glumica Ivana Dudić ne prestaje da izaziva veliku pažnju javnosti gde god da se pojavi, ali u tome ne oskudava ni na društvenoj mreži Instagram, gde neretko objavljuje provokativne fotografije, što nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Naime, Dudićeva je na svom profilu objavila set fotografija u razgolićem izdanju, u to na kojima pozira u moru u oskudnom bikiniju, sa širokim osmehom na licu i čašom za šampanjac kako nazdravlja i ispija penušavo piće.

Ivana, koja inače važi za jednu najatraktivnijih srpskih glumica, često žari i pali na društvenim mrežama, a tako je nedavno javnost ostala zabezeknuta kada je osvanula njena fotografija u tanga gaćicama, a tako i njena izvajana zadnjica, na koju niko nije ostao imun.

Podsećanja radi, Ivana Dudić jedna je od retkih mladih glumica koja je otvoreno pričala o snimanju scena vrele akcije, a kao jedno od neprijatnijih sećanja istakla je snimanje eksplicitnih scena u seriji "Crveni mesec".

Republika

Foto: Instagram.com

Ivana Dudić

Inače, otac lepe glumice je poznati mađioničar Dragoslav Dudić Dudini koji je opčinio ćerku ovim neobičnim poslom, pa se mlada umetnica i sama neko vreme bavila trikovima i "magijom", a ljudi su je obožavali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading