LJUBA ALIČIĆ IZGUBIO PAMĆENJE! Folker zaboravio i kako se zove, jezivi zdravstveni problemi

Autor: P. R.

Zabava

21.08.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašni detalji borbe za zdravlje!

LJUBA ALIČIĆ IZGUBIO PAMĆENJE! Folker zaboravio i kako se zove, jezivi zdravstveni problemi

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ljuba Aličić

Legenda narodne muzike, Ljuba Aličić (67), pre izvesnog vremena suočio se sa ozbiljnom borbom za svoju zdravlje, kada je zbog poslednica koronavirusa naprasno izgubio pamćenje.

Naime, kako sada otkriva folker, svojevremeno je prošao golgotu zbog zdravstvenog problema, a koju ni dan-danas ne može da zaboravi.

- Mislio sam da je grip kao i svaki drugi i da je cela priča preuveličana u javnosti. A onda sam se zarazio. Nisam imao simptome uobičajene za koronu, kao što su temperatura ili suvi kašalj. Moji su bili mnogo gori. Toliko sam bio malaksao da nisam imao snage ni da ustanem iz kreveta. Verujte mi da sam u jednom trenutku izgubio pamćenje, nisam znao ni kako se zovem! Bilo je baš strašno! Nekoliko puta sam padao u nesvest i bilo mi je jasno da je situacija ozbiljna - naveo je Ljuba, koji je tek na nagovor najbližih otišao u bolnicu.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Ljuba Aličić

Smestili su me na grudno odeljenje šabačke bolnice i lekari su mi rekli da mi je stanje veoma ozbiljno. U tom trenutku mi je svašta prolazilo kroz glavu. Niko ne zna kako će virus da se ponaša iz sata u sat, a ja sam ipak čovek u godinama - priča pevač, koji je u bolnici sve vreme bio priključen na kiseonik, te dodaje da je posle tri nedelje, u jeku pandemije, uspeo da pobedi bolest.

Sestre su me non-stop bole iglama. Na licu sam nosio masku sa kiseonikom. Moje stanje je počelo da se popravlja tek treće nedelje, a kući sam pušten kada mi je stigao negativan test na koronu - objasnio je Aličić za Informer.

Republika

Foto: printscreen/TvHappy

Ljuba Aličić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading