VODITELJ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ŠTO JE NESTAO SA TV EKRANA: Hitno operisan, prošao golgotu, a evo kako danas izgleda! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

21.08.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhvatili smo čuvenog Dejana Dekija Pantelića - pogledajte paparaco fotke!

Popularni voditelj Dejan Pantelić dugi niz godina krasio je male ekrane, te gotovo svakodnevno bio uz svoje verne gledaoce, međutim, ove godine u januaru, čuveni Deki se oprostio od publike i tada, na veliku žalost, stavio tačku na svoju višedecenijsku televizijsku karijeru.

Naime, Pantelić je prethodnih godina kuburio sa zdravljem, a 2012. godine ustanovljen mu je tumor na krajnicima, nakon čega je usledilo i nekoliko godina lečenja, da bi u martu mesecu prošle godine zbog pucanja slepog creva završio u bolnici gde je bio i hitno operisan. Iako je oporavak prošao u najboljem redu, voditelj se povukao sa javne scene.

Međutim, portal Republika uspeo je da uhvati poznatog voditeljka, i to u neobaveznoj poseti jednom supermarketu, a promena fizičkog izgleda je drastična, te se odmah može videti kako je Deki izgubio dosta na kilaži. Ipak, vedar duh i pozitivna energija, po kojima je Pantelić i ostao prepozatljiv svih ovih godina, nisu ga napustile ni nakon svih poteškoća u privatnom životu.

Podsećanja radi, voditelj Dejan Deki Pantelić u januaru ove godine je uživo programu otkrio da se više neće baviti poslom koji je decenijama uspešno radio.

- Ovo je poslednji put da ja vama kažem: "Gledaćemo se ponovo". Povlačim se sa ovog voditeljskog mesta, radiću neke druge poslove, isto televizijske, ne idem u penziju, daleko bilo. Ono što je sigurno ostavljam vas u sigurnim rukama. Ja ću pokušati da svoje znanje prenesem mlađima, lepšima i boljim kolegama - rekao je tad Pantelić, što je mnoge rastužilo.

Republika

Foto: printscreen/TV Prva

Dejan Pantelić voditelj

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading