BOL NE JENJAVA! Tužan dan u domu Suzane Mančić, emotivnom objavom RASPLAKALA SVE! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.08.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka podelila najdražu uspomenu sa ocem koji je preminuo!

BOL NE JENJAVA! Tužan dan u domu Suzane Mančić, emotivnom objavom RASPLAKALA SVE! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Čuvena voditeljka, pevačica i "loto devojka" Suzana Mančić je pre 29 godina ostala bez oca Aleksandra, a pre 14 godina bez majke Vere. Oba gubitka je jako teško podnela, a svake godine na rođendan i godišnjicu smrti svojih roditelja deli emotivne objave i najdraže uspomene sa njima. Tako je uradila i danas.

Republika

Foto: ATA Images

Suzana Mančić

Nekoliko dana pred 29. godišnjicu smrti oca Aleksandra, Suzana je podelila sliku iz detinjstva, koja je nastala 1961. godine. 

Na crno-beloj fotografiji malu Suzanu otac drži za ruku, a kako je napisala, on ju je naučio životu, kako da se bori, da hoda i da bude pravična.

 

 

- Neko te mora naučiti da hodaš, da se boriš, da budeš pravičan, radan i vredan. Neko te mora naučiti životu. Moj tata i ja, Aleksandar Mančić (18.08.1924. - 21.08.1994.) - napisala je voditeljka u opisu ove objave.

Suzana je ove godine izgubila i tetku Nadeždu Rašić, koja je imala veliki uticaj na njeno odrastanje. Ona je preminula u januaru ove godine, a Suzana je tada podelila sliku iz njene mladosti, na kojoj je i njena majka Vera, i otkrila koliko joj je značila. Ova objava rastužila je Suzanine pratioce.

- Odlaze da bi se ponovo našli. Vera, Lale i Nada. Odgajali su nas, negovali, bili uz nas uvek kada treba. Nadežda Rašić - 14.09.1935. - 03.01.2023. Mila moja Titi, mirno putuj - poručila je voditeljka tada i sve rastužila ovom objavom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading