LEPA LUKIĆ VOAJERISALA, PA ZAMALO POGINULA! Era Ojdanić otkrio kako je koleginici spasao život dok je VISILA SA TERASE!

Autor:

Zabava

07.08.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Era Ojdanić otkrio kako je izvukao Lepu Lukić, dok je visila sa terase sa koje je voajerisala!

LEPA LUKIĆ VOAJERISALA, PA ZAMALO POGINULA! Era Ojdanić otkrio kako je koleginici spasao život dok je VISILA SA TERASE!

Foto: ATA Images

Pevač Era Ojdanić godinama unazad izaziva pažnju svojim ponašanjem, a nedavno je priznao da voli voajerizam, da ga to pali, kao i da je Lepoj Lukić spasao život, i to kad su zajedno bili voajeri na jednom putovanju.

Suzana Mančić je u svojoj knizi govorila o misterioznom pevaču koji je želeo da bude intiman sa njom i da je tražio akciju viseći na njenoj terasi u gaćama, a Era je otkrio da li se radi o njemu.

Republika

Foto: printscreen/RTV PINK

Era Ojdanić

- Suzana Mančić je ekstra, moja velika drugarica. Jedna divna žena, prelepa... Mi kad krenemo, ajde da uzmemo 84. i 85. godinu, Beogradska estrada, turneja i tako dalje, znaš ko je visio na terasi, Lepa Lukić i ja zajedno. Ne, Suzanu nisam muvao. Nego, mi krećemo ispred Šumatovca autobus i kreće se na turneju i svi krećemo. Pevačice poštene, pevači pošteni i tako dalje. Čim uđemo dan, dva u hotele, kreće haos ludilo, ko koga zakači. Svi krenemo pošteni, a kad se vratimo ne zna se - započeo je Era za "Scandal", pa nastavio: 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Suzana Mančić

Krenuli smo Lepa i ja sa terase na terasu da preskačemo, da vidimo ko je sa kim te noći. Spavali smo u jednom predivnom hotelu, a mi smo hteli da vidimo ko je to toliko pošten, a hotel se drma od ljubavi. 

- Lepa je imala dugu spavaćicu i sa onim njenim pikljama, onim dugim nogama krenula da puzi za mnom i da preskače i omakne se sa terase, i obesi se! Zakači se na terasu spavaćica i ona visi i viče: "Jao, Ero molim te!" 

- I šta ću, sad zabatalim sve to, da spasem koleginicu da ne padne dole da se polomi. Drugi sprat, polako. Sećam se da je to bio drugi sprat, gde smo krenuli u izvidnicu Lepa i ja, i kada se ona obesila na onaj balkon, gelender, polako sam vukao, vukao i spasao joj život. Spasao sam njen život - otkrio je Era doživljaj sa Lepom Lukić. 

Republika

Foto: Republika

Lepa Lukić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading