HITNO REAGOVALA POLICIJA: Darko Lazić se potukao sa ženom, u sve umešana bivša verenica?!

Autor:

Zabava

18.08.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastao haos između Darka Lazića i Katarine zbog Marine Gagić!

HITNO REAGOVALA POLICIJA: Darko Lazić se potukao sa ženom, u sve umešana bivša verenica?!

Foto: Dragan Kadić

Popularni folker Darko Lazić i njegova supruga Katarina su se nedavno žestoko posvađali, a potom navodno i potukli, saznaje "Kurir". Kako se navodi, intervenisala je i policija, a sve se desilo nekoliko dana pred njihovo devojačko i momačko veče, koje je priređeno dve nedelje pred crkveno venčanje i gala svadbu za 500 zvanica.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Darko i Katarina

Kako se dalje piše, Katarina je promenila ploču pred organima reda, iako je zbog karambola oštećen i folkerov automobil BMW X5.

Kako tvrdi izvor gorepomenutog medija, nekoliko dana nakon haosa sa suprugom Darko je otišao na veselje kod prijatelja, biznismena iz Šapca Stevana Radovanovića, i to sa bivšom verenicom Marinom Gagić, s kojom ima sina, a Katarina nije bila sa njim.

Republika

Foto: Instagram.com

Marina Gagić

- Kod Kaće i Darka je uvek neki cirkus. Vole se oni, ali kada se posvađaju, ume to da bude žestoko. Skoro je tako bilo. Posvađali su se u kolima i u tom žaru borbe ga i oštetili. Ne znam detalje, ali znam da je intervenisala policija. U prvom trenutku Kaća je svu krivicu prebacila na Lazića, ali je ubrzo promenila priču i povukla prijavu. Kad su se strasti smirile i usijane glave ohladile, sve je bilo u najboljem redu. Ipak, i pored toga, on se pojavio na veselju u Šapcu s Marinom. Bili su zajedno, sedeli za istim stolom, a od Katarine nije bilo ni traga ni glasa. Posle svega toga, oni su napravili momačko i devojačko veče. Na incident su zaboravili - priča izvor "Kurira".

Auto koji je navodno oštećen vredi oko 50.000 evra, a navodna šteta je sanirana za nekoliko dana. Kako se piše, auto je iz bele boje prefarban u tirkiznu.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Lazićem na broj poznat redakciji, ali se nije javljao na naš poziv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Iva

19.08.2023 08:50

Blato! Dno! Oni tako zive, za drugo ne znaju, cak i da promeni 10 zena.