I ĆERKA DOBILA BAJKOVIT ROĐENDAN: Darko Lazić nakon Alekseja OBRADOVAO Lorenu, ispunio joj najlepši san!

Autor:

Zabava

21.07.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker obradovao svoju ćerku za rođendan

I ĆERKA DOBILA BAJKOVIT ROĐENDAN: Darko Lazić nakon Alekseja OBRADOVAO Lorenu, ispunio joj najlepši san!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Darko Lazić

Popularni folker Darko Lazić poveo je svoju ćerku Lorenu, koju je dobio u braku sa Anom Sević, u Mihnel, kako bi posetili čuveni Lego park, koji je ona oduvek želela da vidi. Sa putovanja su se vratili puni utisaka, a društvo im je pravila Darkova supruga Katarina.

 

 

- Lorena obožava da slaže lego kockice i oduvek je želela da poseti dečji park koji je nalik Diznilendu. Kada je preko prijatelja saznao da ima jedan takav u Minhenu, Darko je rešio da je iznenadi. Loreni je 10. jula bio rođendan, koji su proslavili skromno i u krugu porodice. Darko se s Anom dogovorio da rezerviše avio-karte, odvede je u Nemačku i ispuni joj želju. Vozili su se na vodenim toboganima, a Loreni se najviše dopao čarobni zamak sagrađen od lego kockica u kom je snimljen film "Uspavana lepotica" - objasnio je izvor blizak pevaču za "Informer".

- Darko nikud ne ide bez Kaće, a i mala Lorena je mnogo voli, pa su njih troje zajedno uživali na putovanju. Devojčici su ispunjavali sve želje, kupili su joj gomilu lego kockica i obećali joj da će se vratiti.

 

 

Darko je i za svog sina napravio bajkovitu proslavu rođendana nedavno u Brestaču.

Republika

Foto: Instagram.com

Rođendan sina Darka Lazića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading