OVO JE MLAĐI BRAT DARKA LAZIĆA! Nasledio isti TALENAT, a zbog ovoga ne želi da bude ZVEZDA! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.07.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan i glasom i stasom podseća na starijeg brata Darka

OVO JE MLAĐI BRAT DARKA LAZIĆA! Nasledio isti TALENAT, a zbog ovoga ne želi da bude ZVEZDA! (FOTO)

Foto: Dragan Kadić

Darko Lazić

Mnogi ne znaju da popularni folker Darko Lazić ima mlađeg brata Dragana, koji je takođe talentovan za muziku. Iako odlično peva, Dragan ne želi da postane zvezda. 

- Ne sviđa mi se kako danas kod nas izgleda ono što se zove šou-biznisom. Mislim da meni to ne treba. Radim sa svojim bendom, imam oko 80 zakazanih nastupa u toku godine, i meni je to dovoljno - rekao je Dragan jednom prilikom.

Republika

Foto: Facebook.com

Dragan i Darko Lazić

Ono što je primetno da, osim glasom, Dragan i te kako podseća na Darka i stasom. Njih dvojica su veoma vezani, pa je tako Dragan jednom prilikom bio pozvan da bude gost na Darkovom koncertu.

- Još jedan gost koji je meni jako drag... Imao je najveću tremu kada sam mu to saopštio. To je moj rođeni brat koji takođe peva. Želim da i on bude tu to veče da i on otpeva dve pesme, jer mislim da je to veoma lepo - rekao je tada Darko Lazić.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Darko Lazić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading