ŠEMSA PREŽIVELA MISTERIOZNIH PET NESREĆA! Pevačica zbog sujeverja otkazuje tezge!

Autor:

Zabava

14.07.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka Semsa Suljakovic za razliku od njenih kolega koji rade punom parom tokom novogodisnjih praznika, provodi najluđu noć u pidžami, a sad je objasnila i zašto.

ŠEMSA PREŽIVELA MISTERIOZNIH PET NESREĆA! Pevačica zbog sujeverja otkazuje tezge!

Foto: ATA Images

Iako, uprkos velikoj slavi, danas živi mirnim životom i radi tek toliko da zadovolji svoju dušu, Šemsa Suljaković je donela neke rigorozne odluke kad su nastupi u pitanju, kako kaže, zbog loših iskustava tokom karijere.

Naime, za razliku od njenih kolega koje rade punom parom i tokom cele godine, pa i u vreme praznika, Suljakovićeva Novu godinu provodi u krevetu, a za to ima debeo razlog, zapravo više njih. Pevačica je priznala da najluđu noć u godini provodi u pidžami zbog niza loših događaja koji su se dešavali dok je još nastupala za doček.

- U mojoj karijeri samo sam pet Novih godina odradila, i to na početku. Sve ostale sam bila na pidžama-partiju. To je bila moja odluka. Malo je to iz nekog praznoverja jer tih pet godina bi mi se svaki put, za vreme ili nakon nastupa, nešto loše dogodilo. Meni je počelo da radi to po glavi i rekla sam sebi: "To te bog upozorava da ne radiš za Novu godinu." Ali bukvalno se desilo svaki put nešto - otkrila je Šemsa.

Foto: ATA Images

Šemsa Suljaković

Ona je zatim objasnila i kako dozira pojavljivanje u medijima i svodi na jednu razumnu meru.

- Luksuz bez previše medijskog pojavljivanja mogu sebi da dozvolim s obzirom na postignut uspeh u karijeri, te isključivo biram na kom javnom mestu i događaju ću se pojaviti. U štampanim medijima sam vrlo često, nastupam tamo gde mi se sviđa. Što se TV emisija tiče, ne vidim potrebu za tim. U svojoj pozamašnoj karijeri naučila sam da se pojavljujem s povodom, a toga kod mene trenutno nema. U Bosni boravim dok ne poželim Švedsku i obrnuto - zaključila je pevačica.


U Švici pala niz stepenice!

Suljakovićka je primetila da joj se za doček Nove godine redovno dešavaju nezgode, zbog čega je rešila da izbegava da peva te noći, ma koliko para da joj ponude.

- Pad niz stepenice u Švajcarskoj je bio možda prvi u nizu. To je bio neki motel s uskim stepenicama, zapela mi je haljina, spotakla sam se i pala. Posle su se ređali neki drugi nemili događaji zbog kojih sam postala pomalo i sujeverna, pa mi je bilo jednostavnije da prestanem da pevam za Novu godinu nego da iščekujem šta će sledeće da me snađe - rekla je Šemsa.


Nagnječila rebra, pa zaglavila u bolnici!

Da joj se čudne stvari dešavaju na novogodišnjim nastupima, Šemsa je shvatila kad je doživela ozbiljne povrede pri padu i od tada je počela da bude i sujeverna kad treba da prihvati tezgu za Novu godinu.
 

- Jedne godine sam nagnječila rebra i završila u bolnici - rekla je folkerka i priznala da joj zbog niza neprijatnih događaja nije svejedno da nastupa u najluđoj noći.

Foto: ATA Images

Šemsa Suljaković

 

U Americi lokal dignut u vazduh

Folkerka je za dlaku izbegla smrt preko bare kada je zbog nezgode koju je imala prethodne noći zaglavila u bolnici. Naime, posle nastupa u Evropi trebalo je da peva preko okeana, a sutradan je obaveštena da je to mesto razneto bombom.

- U Americi, gde je trebalo da nastupam, policija u ponoć kaže da je taj lokal dignut u vazduh - prisetila se Šemsa.

Zamalo se nije ugušila od dima na nastupu

Suljakovićeva nije bila bolje sreće ni na domaćem terenu. Jednom je i kod kuće ostala gladna i žedna na nastupu, a vrhunac je bio kad se umalo nije ugušila od pirotehnike.

- Onda, jedne godine u Bosni u dvorani doček. Bio je švedski sto, a papci navalili, pojeli i popili sve, nismo imali ni običnu vodu da popijemo! O petardama da ne govorim, od dima nismo mogli da dišemo - opisala je pevačica kako se provela s ekipom muzičara za doček jedne Nove godine.

Foto: youtube.com

Šemsa Suljaković preživela pet nesreća

Rekla stop kad je Martu Savić spržila petarda!

Šemsa je definitivno stavila tačku na novogodišnje nastupe kada je njena koleginica i supruga kolege Mileta Kitića doživela nezgodu.
 

- Čak je i Martu Savić petarda spržila po nozi. Tad sam rekla stop - ispričala je pevačica za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading