BRENA PUKLA! Poredi se sa svetskom zvezdom: Jača sam i od Madone!

Autor:

Zabava

20.06.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena poredila svoj koncert sa nastupom kraljice popa Madone.

BRENA PUKLA! Poredi se sa svetskom zvezdom: Jača sam i od Madone!

Foto: ST/Dragan Kadić

Lepa Brena iznenadila je sve kada je bez blama rekla da je bolja i jača od svetske zvezde Madone. Brena je ubeđena kako njene rekorde nije uspela da nadmaši ni kraljica popa.

Foto: ST/Dragan Kadić

Lepa Brena 

 

Naime, Brena se hvalila kako je samo njoj pošlo za rukom da napuni stadion "Levski" u Bugarskoj, te istakla da posle nje to još niko nije uradio.


- Postoje momenti i pesme koji su obeležili moju karijeru. Koncert na stadionu "Levski" u Bugarskoj, u Sofiji, gde sam pevala pred 120.000 ljudi, gde niko pre mene i niko posle mene nije napunio taj stadion. Posle mene je pevala i Madona, ali nije uspela da ga napuni, a ja jesam - rekla je Fahreta za medije, te nastavila da se hvali:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

- Možda nije lepo što ovo pričam, ali to su činjenice. Helikopter u kom sam ja sletela, bio je ogroman, kao helikopter predsednika SAD. Tada sam shvatila da je to moj karmički poziv, da nisam to sama kreirala. Jednom sam imala 15 dana koncert za koncertom u Bugarskoj. Putovali smo malim helikopterom. Spavam u vili, dođe helikopter po mene, spusti me na stadion, otpevam svoje i vrati me nazad u vilu. Tada sam bila premorena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Danijela

14.07.2023 20:44

Kretenka