BROJE SITNO DO SVADBE: Ovako će izgledati pozivnice za venčanje Darka Lazića! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

18.07.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Katarina brine o svakom detalju!

BROJE SITNO DO SVADBE: Ovako će izgledati pozivnice za venčanje Darka Lazića! (FOTO)

Foto: ST/D. Kadić, Shutterstock

Da je svadba Darka Lazića i njegove izabranice Katarine Stojanović bukvalno "iza ćoška" govore i njihove objave na društvenim mrežama. Naime, kako je Kaća podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, njih dvoje broje sitno do velikog slavlja i neprestano brine o svakom detalju.

Folkerova partkerka je, naime, objavila kako gleda i bira pozivnice za njihovo luksuzno veselje, za koje se priča da je pevač izdvojio čak više od 25.000 evra.

Katarina se, po svemu sudeći, odlučila za svedenu, ali prilično modernu varijantu u crno-sivoj kombinaciji sa ukrasnim slovima i zlatnim detaljima prikačenim za samu pozivnicu.

Podsećanja radi, kako su mediji pisali, Darko pravi svadbu za preko 500 zvanica. Samo za uslugu restorana u Novom Sadu, pevač će izdvojiti vrtoglavih 25.000 evra,  kako bi se svatovi proveli kao nikad u životu, dok će se veselje nastaviti i utradan u rodnom selu Brestač, odakle je i njegova supruga. Pored standardnih običaja, kao poseban specijalitet izdvaja se vo od 700 kilograma.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, printscreen/youtube

Darko Lazić i Katarina Stojanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading