RADU OKUPALI NOVČANICAMA NA NASTUPU: Pevačica zabezeknuto uzimala evre od gostiju, prelivalo na sve strane (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

17.07.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima se, može se!

RADU OKUPALI NOVČANICAMA NA NASTUPU: Pevačica zabezeknuto uzimala evre od gostiju, prelivalo na sve strane (FOTO)

Foto: instagram.com/_marija_manojlovic_

Folk pevačica Rada Manojlović napravila je pravu feštu na jednom slavlju. Na snimcima koji su se pojavili na Instagramu njene rođene sestre, koja joj je ujedno i menadžerka, može se videti da Rada u jednom trenutku nije mogla da drži novčanice od količine.

Naime, Manojlovićevu su obasipali evrima i dinarima sa svih strana, a pravi haos nastao je kada je pevačica zapevala hit "Igraj mala na colove".

Muškarci su doslovno pali na pod, klečali ispred Rade i kitili je u delu haljine koja je bila otvorena u delu kod struka, a novčanice su se samo nizale.

Republika

Foto: instagram.com/_marija_manojlovic_

Rada Manojlović nastup

Podsetimo, Rada Manojlović nedavno je odlučila da napravi ozbiljne promene u svojoj karijeri, pa je rođenu sestru Maju Manojlović zaposlila kao svoju menadžerku, a pre izvesnog vremena progovorila je i o tragičnim detaljima majčine smrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vers

18.07.2023 09:10

Nisi srećnij zato što imaš toliko novca, a i sama si izjavila da si na sedativima. Vidiš, ja nemam toliko i nisam na sedativima.