KO JE OVO OČEKIVAO?! Reakcija BRITANSKIH MEDIJA na Đokovićev poraz i SUZE sve ZAPREPASTILA! (FOTO)

Autor:

Sport

17.07.2023

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da nisu u ljubavi, pa je čitava planeta čekala da vidi šta će se desiti.

KO JE OVO OČEKIVAO?! Reakcija BRITANSKIH MEDIJA na Đokovićev poraz i SUZE sve ZAPREPASTILA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Španski teniser Karlos Alkaraz osvojio je titulu na ovogodišnjem Vimbldonu, pošto je u velikom finalu savladao Novaka Đokovića sa 3:2, po setovima 1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4.

Na taj način je Novak ostao bez prilike da osvoji sva četiri grend slema u godini, kao i da izjednači rekord Rodžera Federera, koji je do sada osam puta osvajao Vimbldon.

Meč na Centralnom terenu trajao je čak 4 sata i 42 minuta, a Đoković je po završetku istog prvo čestitao protivniku.

Čestitam Karlosu. Kada je trebalo da servira za pobedu odigrao je neverovatno. Zaista svaka čast. Mislio sam da ću sa tobom imati problema na šljaci i na betonu, ali ne i ovde. Odlično si se prilagodio na travu, sjajan si. Neverovatno je šta si radio. Što se mene tiče očigledno ne volim da izgubim meč na ovom novou. Ali moram biti zahvalan što sam mnogo mečeva dobijao ovde. Možda sam trebao da izgubim neka druga finala, ali sada se to izjednačilo. Sutra ću toga biti svestan, danas i ne baš. Teško je progutati ovakva poraz, ali ovo su momenti zbog kojih naporno radimo. Zaista sam zahvalan na svemu, izgubio sam od boljeg. Idemo dalje, idemo još jače - rekao je Nole, pa se sa suzama u očima obratio sinu Stefanu i porodici:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

- Oni su pod stresom, drago mi je da je moj sin i dalje tu i da se smeje. Volim te, hvala što me podržavaš.

Novakove suze izazvale su skandalozne komentare u Hrvatskoj, a brzo se Đokoviću obratio i BBC. Britanski mediji inače su ratovali sa Srbinom, ali su ovog puta stali na njegovu stranu, pa je na Tviteru objavljena poruka podrške Novaku Đokoviću!

Vratićeš se Novače - napisao je BBC uz emotikon slomljenog srca.

 

 

Zaista, lep gest Britanca koji su možda konačno uvideli veličinu Novaka Đokovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading