SRAMOTA HRVATA! Đoković ZAPLAKAO zbog PORODICE, komšije ga ŽESTOKO IZVREĐALE: "Bedna patetika, CMIZDRI, došao je KRAJ" (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

17.07.2023

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije su ovog puta baš preterale!

SRAMOTA HRVATA! Đoković ZAPLAKAO zbog PORODICE, komšije ga ŽESTOKO IZVREĐALE: "Bedna patetika, CMIZDRI, došao je KRAJ" (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Španski teniser Karlos Alkaraz osvojio je titulu na ovogodišnjem Vimbldonu, pošto je u velikom finalu savladao Novaka Đokovića sa 3:2, po setovima 1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4.

Meč je bio fenomenalan, a mladi Španac se bolje snašao i na taj način je Novak ostao bez prilike da osvoji sva četiri grend slema u godini, kao i da izjednači rekord Rodžera Federera, koji je do sada osam puta osvajao Vimbldon.

Po završetku finalnog meča Đoković se emotivno slomio.

Čestitam Karlosu. Kada je trebalo da servira za pobedu odigrao je neverovatno. Zaista svaka čast. Mislio sam da ću sa tobom imati problema na šljaci i na betonu, ali ne i ovde. Odlično si se prilagodio na travu, sjajan si. Neverovatno je šta si radio. Što se mene tiče očigledno ne volim da izgubim meč na ovom novou. Ali moram biti zahvalan što sam mnogo mečeva dobijao ovde. Možda sam trebao da izgubim neka druga finala, ali sada se to izjednačilo. Sutra ću toga biti svestan, danas i ne baš. Teško je progutati ovakva poraz, ali ovo su momenti zbog kojih naporno radimo. Zaista sam zahvalan na svemu, izgubio sam od boljeg. Idemo dalje, idemo još jače - rekao je Nole, pa se sa suzama u očima obratio sinu Stefanu i porodici:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

- Oni su pod stresom, drago mi je da je moj sin i dalje tu i da se smeje. Volim te, hvala što me podržavaš.

Dok je većina planete aplauzom nagradila iskrene emocije Novaka Đokovića, Hrvati su rešili da ga žestoko izvređaju! Na portalu "Index.hr" pojavio se tekst sa naslovom "Đoković se rasplakao i poručio Alkarazu: Nisam se nadao da ću imati problema s tobom" gde su se komšije bavile ovom izjavom našeg tenisera. Komentari na Noletove reči bili su više nego užasni i jezivi!

"Ovaj hibrid svima želi bit simpa, a apsolutno ga nitko ne voli, pravi Srbo", "Sjajan je teniser, ali iritantan sa svojim čudnim ponašanjem i zato nema puno navijača u svetu", "Cmizdri čeda đ*ka jer zna da mu je ovo kraj došao novi mlađi kralj tenisa", "Pade nebeski narod vrlo brzo", samo su neki od komentara.

 

Zaista, sraman potez Hrvata, posebno jer se Nole nikada nije zamerao našim komšijama, pa ostaje nejasno zbog čega ga toliko ne vole. Možda baš zato što je najbolji!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Realno

17.07.2023 08:50

Citirate komentare sa portala??? Pa vi ste vrh novinarstva, pomerate granice...

Leon

17.07.2023 08:55

Ovak Srba nažalost po vas mnogobrojne rvate je prvo i dalje ostao Srba. Drugo dugo je on tu a kako izgleda trajaće još. Vi navijajate za koga imate, nemojte večito imati komplekse od čeda.

REALNOST

17.07.2023 10:05

A on bi hteo jos KOJU GODINU. GOTOVO JE povuci se ko VELIKAN !

ssss

17.07.2023 12:27

Da li je u opste i bitno, sta oni imaju da kazu? St.ka ce uvek biti st.ka!