GNUSNE UVREDE HRVATA! Novak Đoković RAZAPET zbog HUMANOG GESTA prema devojci u KOLICIMA: "Da je izgubio OTERAO bi i nju i Ivaniševića..."

Autor:

Sport

04.07.2023

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je moguće da neko ovako nešto napiše?!

GNUSNE UVREDE HRVATA! Novak Đoković RAZAPET zbog HUMANOG GESTA prema devojci u KOLICIMA: "Da je izgubio OTERAO bi i nju i Ivaniševića..."

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković stigao je do prve pobede na Vimbldonu pošto je na otvaranju turnira savladao Argentinca Pedra Kačina sa 3:0 (6:3, 6:3, 7:6).

Meč su obeležili prekid zbog lošeg stanja terena koji je bio veoma klizav i na kom nije moglo da se igra, ali i jedan human gest drugog reketa sveta posle pobede.

Na putu do svlačionice prišao je jednoj devojčici koja je bila u invalidskim kolicima, spustio torbu i izvadio kačket, koji je potpisao i potom joj poklonio.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Nole se tom prilikom i slikao sa devojčicom, koja nije mogla da sakrije oduševljenje.

 

 

Novakov dirljiv gest publika na Centralnom terenu je pozdravila aplauzom.

Svima je ovaj gest bio za divljenje, ali ne i Hrvatima! Portal "Index.hr" bavio se ovim potezom Đokovića i to u pozitivnom kontekstu, pa je u tekstu sa naslovom "Đoković nakon pobede otišao do devojke u invalidskim kolicima po zagrljaj i selfipohvalio srpskog tenisera. Ipak, jedan od čitalaca gnusnim uvredama zasuo je Novaka.

"A da je izgubio, sterao bi i nju i Ivanisevica u tri lepe", glasio je ovaj komentar na koji se nadovezao još jedan:

"Četničko g***o populističko na silu hoće da bude simpatičan bre pa ne možeš bre kad si g***o u duši bre kako ne razumeš?"

Republika

Foto: printscreen/index.hr

Komentari Hrvata upućeni Novaku Đokoviću

 

Uz ovaj tekst osvanuo je još jedan, sa naslovom "Đoković prozvao Vimbldon: Navikao sam na teren izlaziti s reketom, a ne s peškirom", te se tu nastavilo sa negativnim komentarima.

"Idi bre u srce Srbije da igraš tamo je suvo", "Dobro je četnice ajde idi budi vegan negde pa podigni još estrogena", "Ajde srči pesak!", samo su neki od komentara.

 

Zaista, nisko i gnusno od strane naših komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading