POTRES NA APENINIMA: Reprezentativac Srbije prelazi u Inter?!

Autor:

Sport

04.07.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni fudbaler pred vratima milanskog velikana.

POTRES NA APENINIMA: Reprezentativac Srbije prelazi u Inter?!

Foto: printscreen/instagram

Lazar Samardžić, novopečeni reprezentativac Srbije, nalazi se pred transferom karijere, pošto je za njegove usluge zainteresovan Inter.

Velikan sa severa Italije bi tako mogao da upropasti posao Milanu, svom gradskom rivalu, koji se poslednjih nedelja dovodio u vezu sa fudbalerom Udinezea.

Inter je nedavno ostao bez Marcela Brozovića, koji će karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji, u ekipi Al Nasra, pa su se nero-azuri brzo okrenuli akvizicijama, a Samardžić se nalazi na vrhu liste.

Dugo je Davide Fratezi, fudbaler Sasuola, bio prva meta ekipe Simona Inzagija, ali je za njegov transfer traženo previše, pa se Inter okrenuo reprezentativcu Srbije.

Foto: Tanjug/AP

Lazar Samardžić u dresu Udinezea

Prema prvim navodima, finalista Lige šampiona je spreman da ponudi 15 miliona, dok će klub iz Udina za ovaj transfer verovatno tražiti između 18 i 20 miliona evra.

I sam Lazar je nedavno izrazio želju za novim izazovom, nakon sjajne sezone u "zebrama", a čini se da bi Inter za njega bio idealna opcija, pogotovo nakon odlaska Brozovića.

Osim Udinezea, Samardžić je igrao i u Herti, odnosno Red Bul Lajpcigu.

Videćemo u narednim nedeljama da li će se ovaj transfer realizovati, a Samardžić bi mogao da postane novi Srbin u dresu Intera, nakon Dejana Stankovića, Vladimira Jugovića, Siniše Mihailovića, Nemanje Vidića, Adema Ljajića, Zdravka Kuzmanovića...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading