NAPOLI ILI MILAN? Italijani tvrde da je DOGOVOR PAO - poznato gde će srpski reprezentativac igrati sledeće sezone!

Autor:

Sport

24.06.2023

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as će uskoro obući dres velikana sa "čizme", a ujedno će se naredne takmičarske godine okušati i u Ligi šampiona.

NAPOLI ILI MILAN? Italijani tvrde da je DOGOVOR PAO - poznato gde će srpski reprezentativac igrati sledeće sezone!

Foto: Starsport

Lazar Samardžić u dresu reprezentacije Srbije

Reprezentativac Srbije Lazar Samardžić karijeru će nastaviti u Milanu, prenose italijanski mediji. Roso-neri su već postigli dogovor sa Udinezeom oko slobode Srbina, koji će sa velikanom sa stadiona "San Siro" potpisati višegodišnji ugovor.

Potvrda ove informacije na Apeninima očekuje se svakog časa, a Samardžića je silno želeo i Napoli, sve do odlaska trenera Lučana Spaletija posle osvojenog Skudeta.

Momak koji je prošao mlađe reprezentativne selekcije Nemačke minule sezone odigrao je 37 utakmica za popularne "zebrete", postigavši pet golova u Seriji A, uz četiri asistencije. Nije poznato koliko će novca prihodovati tim sa "Frijulija" Samardžićevom prodajom, ali ranije se spekulisati da suma neće biti manja od 20 miliona evra.

 

 

Samardžić (21) je karijeru počeo u Herti, potom se preselio u Lajpcig, a u Italiji je od 2021. godine. Njegova odluka da zaigra za "orlove" umesto "pancera" velika je pobeda Fudbalskog saveza Srbije i selektora Dragana Stojkovića, a debi za nacionalni tim upisao je na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u pobedi nad Litvanijom rezultatom 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading