NEĆE ON NIGDE: Stigla ponuda od 60 MILIONA, Italijani GLATKO ODBILI!

Autor:

Sport

21.06.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači će i dalje gledati ovog fudbalera u Seriji A.

NEĆE ON NIGDE: Stigla ponuda od 60 MILIONA, Italijani GLATKO ODBILI!

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa meča Napoli - Milan

Letnji prelazni rok je počeo, a klubovi širom Evrope polako, ali sigurno traže pojačanja za narednu sezonu.

Zanimljivo je i u Seriji A, gde je sve više interesantnih fudbalera, a jedan od najzanimljivijih nekolicini evropskih klubova je Sandro Tonali.

Tonali ima fenomenalnu sezonu iza sebe, sa Milanom je igrao polufinale Lige šampiona, pa ne čudi što je na meti nekih timova. Za njega je Njukasl čak poslao zvaničnu ponudu od 60 miliona evra, ali su se na San Siru samo nasmejali i odbili je.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sandro Tonali

 

Prema informacijama britanskog Atletika, ali i italijanskog Kalčomerkata, čelnici Milana zahtevali su od tima iz Premijer lige Milan je odbio sumu između 55.000.000 i 60.000.000 evra i postavio svoju cenu od 80.000.000.

I pored toga što se Njukasl interesuje za Tonalija izvesno je da će on ostati na San Siru jer je Milan klub koji voli i za koji navija od rođenja. Dobro je poznata priča da je Tonali kao desetogodišnji klinac pisao pismo Deda mrazu i poželeo komplet Milanove opreme.

Zbog svega ovoga gotovo je sigurno da će Sandro Tonali i naredne sezone nositi dres kluba za koji je do sada odigrao 130 utakmica, postigao sedam, a namestio 13 pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading