DRAGIŠA KOJI JE POGINUO U PRIJEPOLJU ROĐAK JE VLADA DIVCA: Muškarac nastradao pod točkovima kamiona - rođaci u šoku!

Autor:

Hronika

21.06.2023

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poginuli muškarac iz Prijepolja, dalji je rođak slavnog košarkaša Vlada Divca.

DRAGIŠA KOJI JE POGINUO U PRIJEPOLJU ROĐAK JE VLADA DIVCA: Muškarac nastradao pod točkovima kamiona - rođaci u šoku!

Foto: Privatna arhiva

Dragiša D. nastradao u nesreći kod Prijepolja

Dragiša D. iz Prijepolja koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći u blizini Jabuke dalji je rođak košarkaša Vlada Divaca, potvrdila je za Republiku.rs strina slavnog košarkaša. 

- Dragiša je Vladi bio dalji rođak. Svi smo mi falilija, i svi se znamo, malo je ovo mesto. On je takođe naša porodica Divac - ispričala je strina Vlada Divca.  

Podsetimo, muškarac koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći u blizini Jabuke je Dragiša D. iz Prijepolja, vlasnik građevinske firme i otac troje dece.

Kako smo prethodno pisali firma  nastradalog bila je angažovana na izvođenju radova na putu na obroncima Jabuke. Mašine su bile na terenu, a Dragiša D. u kamionu kada se obrušio  deo zemlje i survao na njegovo vozilo.

- Prijepoljac je bio u kamionu, a kada se zemlja obrušila, a teretno vozilo je krenulo da se prevrće. Kamion  se bukvalno survao niz strminu. Vozač je poginuo na licu mesta, a telu su mu našli obezglavljeno - kaže izvor za portal Republika.rs.

Prema nezvaničnim infromacijama, Dragiša D. je radio na iskopu.

Istraga je u toku, a daljim postupanjem biće utvrđene detaljne okolnosti pod kojima je došlo do ove saobraćajne nesreće.

Dragiša D. je otac troje dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading