NE MENJA BOJU DRESA! Odlazi jedan od NAJBOLJIH igrača?!

Autor:

Sport

20.06.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Juventusa nastavlja da se suočava sa velikim problemima.

NE MENJA BOJU DRESA! Odlazi jedan od NAJBOLJIH igrača?!

Foto: AP Photo

"Staroj dami" su najpre oduzeti bodovi u Seriji A, zbog čega je takmičenje završila tek na 7. mestu i ostala bez učešća u Ligi šampiona i Ligi Evrope, a sada ih je zadesila nova glavobolja.

Vezista francuske reprezentacije Adrijen Rabio nalazi se pred odlaskom iz Torina, pošto mu ugovor sa bjanko-nerima ističe krajem juna.

Juventus je ponudio nastavak saradnje sjajnom Francuzu, međutim, po svoj prilici neće ostati, jer je za njegove usluge zainteresovano nekoliko premijerligaša, a najuporniji je - Njukasl.

 

 

Višestruki šampion Italije je odugovlačio sa ponudom za nastavak saradnje, pa bi sada lako moga da ostane bez Adrijena i to bez obeštećenja!

Ako se gleda, ipak, Rabio ni tada neće promeniti boje na dresu, jer su i potencijalni kupci crno-beli, a to je novi učesnik Lige šampiona i najprijatnije iznenađenje Premijer lige prošle sezone - Njukasl.

"Svrake" smatraju da bi Rabio predstavljao sjajno pojačanje u veznom redu, dok bi njegovim dolaskom ekipa dobila na iskustvu. Istovremeno, Francuz je napomenuo da hoće da igra u ekipi koja će nastupati naredne sezone u Ligi šampiona.

Foto: Tanjug/AP

Adrijen Rabio

Podsetimo, klubu za koji igraju srpski reprezentativci Dušan Vlahović i Filip Kostić je prethdne sezone oduzeto 10 bodova zbog finansijskih malverzacija, zbog čega su trku završili na mestu koje vodi u Ligu konferencije.

- Rabio je dobar igrač, ali smo mu prekasno ponudili novi ugovor, izgleda da je na izlaznim vratima kluba. Moramo da radimo na potpisivanju saradnje sa novim igračem koji će ga zameniti - stoji u saopštenju Juventusa.

Inače, Adrijen Rabio je u dosadašnjoj karijeri igrao za Pari sen Žermen i Tuluz, dok u nacionalnom timu "trikolora" ima učinak od 37 utakmica i tri data gola. Bio je član reprezentacije koja je igrala na Evropskom prvenstvu 2020. godine, kao i na Mundijalu prošle godine u Kataru, kada je Francuska u velikom finalu izgubila od novih svetskih šampiona Argentinaca na penale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading