POTRES: Crvena zvezda OSTALA bez SJAJNOG FUDBALERA!

Autor:

Sport

16.06.2023

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se nikako neće svideti navijačima tima iz Ljutice Bogdana.

POTRES: Crvena zvezda OSTALA bez SJAJNOG FUDBALERA!

Foto: Starsport

Fudbaleri i navijači Crvene zvezde prolaze kroz vrlo turbulentne dane, pošto se iz časa u čas menja status određenih igrača na Marakani.

Od dolaska Baraka Bahara u redove šampiona Srbije, svakodnevno imamo potencijalne dolaske i odlaske iz Zvezde, sa akcentom na rastanke, pošto su tim iz Ljutice Bogdana već napustili Aleksandar Pešić, Veljko Nikolić, Milan Borjan (pozajmica), a priča se i o tome da će istim putem i Marko Rakonjac.

Sa druge strane, crveno-beli su već rešili pitanje dolaska Pitera Olajinke i Marka Stamenića, kao i Omrija Glazera, a jasno je da je u narednim danima prioritet dovođenje napadača.

Iako su se mnogi navijači ovog kluba nadali da će u Beograd stići Žorž Mikautadze, lider francuskog Meca, čini se da od toga nema ništa, pošto je za vrhunskog gruzijskog napadača zainteresovan Juventus.

Jasno je da velikan svetskog fudbala ne želi da mu se ponovi sudbina od prošlog leta, kada su propustili šansu da u svoje redove dovedu Hviču Hvaračkeliju, Mikautadzeovog sunarodnika.

Njegova cena je oko šest miliona evra, što ne predstavlja problem za Juve, a na severu Italije bi verovatno imao ulogu drugog napadača.

Čini se da je Mikautadze bio preskup Zvezdi, pa su se zbog toga okrenuli drugim opcijama, pre svega Žan Filip Krasou, odnosno Emanuelu Late Latu.

Mikautadze je prošlu sezonu okončao kao najbolji strelac Lige 2, gde je na 37 utakmica postigao 23 gola i upisao osam asistencija. Za Gruziju je odigrao 14 utakmica i postigao tri gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading