BAHAR PRAVI TIM SNOVA! Na Marakanu stiže DUGO SANJANO pojačanje!

Autor:

Sport

15.06.2023

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde biće oduševljeni.

BAHAR PRAVI TIM SNOVA! Na Marakanu stiže DUGO SANJANO pojačanje!

Foto: Starsport

Barak Bahar na Marakani

Barak Bahar polako, ali sigurno slaže kockice za narednu sezonu.

Crvena zvezda iz dana u dan postaje sve jača, a prema pisanjima Mozzart sporta, dugo sanjano pojačanje konačno će stići na Marakanu.

Edmund Ado, nekadašnji igrač Šerifa iz Tiraspolja, prošle sezone igrao je za Spartak iz Subotice i na 16 utakmica upisao je jednu asistenciju, te je polako podigao formu i dokazao da može da odgovori izazovima u crveno-belom dresu.

Dugo su na Marakani želeli ovog igrača, a sada je posao pred realizacijom i Ado bi naredne sezone mogao da igra za Zvezdu.

Republika

Foto: Starsport

Edmund Ado protiv Partizana

 

Imao je ovaj fudbaler pauzu, dugo je pauzirao, ali sada je ponovo počeo da igra kao nekada u Šerifu, te je stigao i do povratka u reprezentaciju Gane. Nema dileme da će Barak Bahar sa njim dobiti preko potrebnu širinu u sastavu koji će naredne sezone sa jednakim uspehom morati da odgovori na izazove na tri scene - u Ligi šampiona, Superligi i Kupu Srbije.

Potencijalni dolazak Ada, kao i završetak posla sa Late Latom i Krasoom, otvorilo bi pitanje broja stranaca u Zvezdinom timu. Prema propizicijama Superlige samo četvorica mogu da budu na terenu, pa će Bahar, bar tako u ovom trenutku deluje, biti u ozbiljnom problemu jer su tu i Vigo, Azarov, Bukari, Kangva, Olajinka i, vrlo verovatno Omri Glazer.

Zato će čelnici Zvezde u nastavku prelaznog roka morati da se fokusiraju na nekog od domaćih fudbalera kako ne bi trpeli rezultati u Superligi Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading