NE PITA SE SAMO BAHAR ZA POJAČANJA! Iz Zvezde ZAGRMELI i dotakli se PRELAZNOG ROKA!

Autor:

Sport

07.06.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor skauting službe crveno-belih Marko Marin dotakao se zanimljive teme.

NE PITA SE SAMO BAHAR ZA POJAČANJA! Iz Zvezde ZAGRMELI i dotakli se PRELAZNOG ROKA!

Foto: Starsport

Barak Bahar

Izraelski stručnjak Barak Bahar već je napravio velike rezove nakon dolaska u Crvenu zvezdu.

S pozicije prvog golmana skinuo je kapitena Milana Borjana, koji će morati da se preseli na klupu za rezerve.

Takođe, sličnu ulogu bi mogao da ima i Aleksandar Katai, ali i ostali igrači. Takođe, on je pikirao i nova pojačanja, a na vrhu spiska se nalazi izraelski napadač Munas Dabur, o čemu je Republika već pisala.

Direktor skauting službe crveno-belih Marko Marin istakao je u razgovoru za naš portal da se Bahar odlično uklapa u Zvezdinu filozofiju.

- Kada smo birali trenera jedan od uslova nam je bio da se njegovo razmišljanje i filozofija fudbala podudaraju s onim što karakteriše Zvezdu i kako je mi vidimo da bi trebalo da igra u budućnosti. Barak Bahar je upravo takav trener. Zasad se razumemo po svim pitanjima, pa i po pitanju dovođenja pojačanja. Nema tu da je on tražio nekog igrača da mu dovedemo, ili da se neko gura na silu. Ne pita se ni Bahar sam za pojačanja, kao što se ne pita ni samo rukovodstvo kluba. Sve se zajedno dogovaramo, a rezultate ćemo videti uskoro u ovom prelaznom roku - počeo je priču Marin.

Republika

Foto: Starsport

Marko Marin

 

On je naglasio da se o viziji Zvezde već dosta toga pisalo i nagađalo, te da je i on imao jasnu poruku. Od tog pravca se neće odustati dolaskom Bahara, niti bilo kog drugog trenera u perspektivi.

- Hoćemo da podmladimo ekipu, ali to ne znači da ćemo dovoditi samo klince. To podmlađivanje doneće moderniji i brži fudbal, pre svega dostojan Lige šampiona u kojoj ne želimo samo da učestvujemo već da ostavimo neki trag. Naravno, sa budžetom koji imamo ne možemo da dovedemo jedno ili nekoliko bombastičnih pojačanja kao Mančester siti - rekao je Marin, a zatim je dodao:

- Namera nam je da dovedemo igrače koji su toliko fizički i tehnički potkovani da mogu da se suprotstave evropskim gigantima. Pomenuo sam brzinu, ona je uvek dobra tema, ali mi ne tražimo 11 sprintera. To ne treba nijednoj ekipi. Mi želimo da dovedemo igrače koji su dovoljno brzi za svoju poziciju, ali i tehnički obučeni. Naravno, i fizički spremni da mogu da izdrže intenzitet fudbala u Ligi šampiona svih 90 minuta. Pritom će morati da igraju i domaće prvenstvo, dakle imaće dve utakmice nedeljno, a to treba ispratiti - zaključio je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading