SVE JE SPREMNO ZA BOMBU NA MARAKANI: Zvezda POSLALA ponudu - STIŽE ogromno pojačanje!

Autor:

Sport

07.06.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da u crveno-bele redove stiže novo pojačanje.

SVE JE SPREMNO ZA BOMBU NA MARAKANI: Zvezda POSLALA ponudu - STIŽE ogromno pojačanje!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda, na čelu sa svojim novim trenerom Barakom Baharom, užurbano se sprema za novu sezonu, gde je čekaju iskušenja u elitnom fudbalskom takmičenju u Evropi.

Crveno-beli su sjajnim igrama u Srbiji obezbedili direktno učešće u Ligi šampiona, pošto ove godine šampion naše zemlje ima tu čast da bude direktan učesnik žreba u Nionu, krajem avgusta, ali je jasno da Zvezda mora mnogo toga da popravi u svom timu, ukoliko želli da bude konkurentna najjačim ekipama.

Na Marakanu su već stigli Piter Olajinka, doskorašnji igrač Slavije iz Praga, odnosno Marko Stamenić, fudbaler Kopenhagena, a sada je sve spremno za novu "bombu" u prestonici.

U pitanju je Omri Glazer, čuvar mreže izraleske Hapoel ber Ševe. Bahar se nedavno zahvalio Milanu Borjanu i saopštio mu da neće biti prvi golman crveno-belih, a izbor je pao na sjajnog Glazera, koji je imao neke zapažene partije protiv Makabija iz Haife, nekadašnjeg Baharovog kluba.

Kako prenosi portal "Sport 5", iz Ljutice Bogdana su poslali ponudu od 900.000 evra, duplo više nego prethodni put. Izraelski klub traži 2.000.000 evra, ali Glazer želi u Ligu šampiona, kao i da sarađuje sa Baharom, pa se čini da Izraelci neće imati druge nego da prihvate ovu ponudu.

Omri Glazer ima 27 godina, u Hapoelu je od 2021. godine, a dres reprezentacije Izraela je nosio četiri puta. Videćemo vrlo brzo da li je Zvezda dobila novog čuvara mreže na duže staze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading