KO MENJA BORJANA NA GOLU ZVEZDE? Bahar ima svog FAVORITA! Postoji JEDNA PREPREKA da on stigne na Marakanu!

Autor:

Sport

01.06.2023

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac je poslao poruku upravi, videćemo kako će oni reagovati.

KO MENJA BORJANA NA GOLU ZVEZDE? Bahar ima svog FAVORITA! Postoji JEDNA PREPREKA da on stigne na Marakanu!

Foto: Starsport

Milan Borjan

Vest da Milan Borjan naredne sezone neće biti prvi golman Crvene zvezde pogodila je čitavu Srbiju.

Barak Bahar obavestio je kapitena tima sa Marakane da na njega ne računa, te da će potražiti drugo rešenje, a Borjan je na njegovu odluku reagovao žestoko.

Osetio je razočaranje sada već legendarni čuvar mreže Zvezde, ali to neće puno toga promeniti jer je Izraelac već krenuo u potragu za pojačanjem.

Prvi pik Baraka Bahara biće Omri Glazer, preneo je Mozzart sport. U pitanju je golman Hapoela iz Ber Ševe i reprezentativac Izraela sa kojim je Bahar već sarađivao, a koji je u sezoni 2021/22 bio najbolji čuvar mreže u šampionatu svoje zemlje.

Rođen je 1996. godine, a u sezoni za nama branio je na 25 mečeva i primio je samo 18 pogodaka. Za reprezentaciju je gol čuvao četiri puta, a u svojoj karijeri ima tri osvojena trofeja - šampionat Izraela sa Makabijem iz Haife, kao i Kup i Superkup ove zemlje sa Hapoel Ber Ševom.

Ipak, postoji jedna velika prepreka u njegovom transferu. Glazer ima ugovor sa Hapoel Ber Ševom do juna 2026. godine i Zvezda bi za njega morala da plati obeštećenje koje sigurno ne bi bilo malo. Prema sajtu Transfermarkt Omri Glazer vredi 1.4 miliona evra, te bi najmanje toliko i koštao crveno-bele.

Takođe, on bi bio još jedan stranac u timu sa Marakane što bi sasvim sigurno zatvorilo neke opcije u polju. Bilo kako bilo, Borjan je izgleda bivša "jedinica", a budućnost je prepuštena nekom drugom golmanu. Da li će to biti Omri Glazer ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading