BAHAR GA NEĆE OTERATI: Pričao sam sa Terzićem, OSTAJEM u Zvezdi!

Autor:

Sport

03.06.2023

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vujadin Savić biće deo stručnog štaba i pored toga što je Miloš Milojević napustio Marakanu.

BAHAR GA NEĆE OTERATI: Pričao sam sa Terzićem, OSTAJEM u Zvezdi!

Foto: Starsport

Milan Borjan i Vujadin Savić

Dolazak Baraka Bahara u Crvenu zvezdu doneo je brojne promene na Marakanu.

Izraelac je sa sobom povukao i kompletan stručni štab, te će puno novih lica biti na klupi Zvezde.

Ipak, jedno ime iz tima Miloša Milojevića neće napustiti Ljutice Bogdana! Vujadin Savić je u razgovoru za Meridian sport najavio da ostaje u Zvezdi i da će biti deo stručnog štaba u mandatu Izraelca.

Pričao sam sa direktorom Zvezdanom Terzićem i dogovorili smo se da budem u stručnom stabu Crvene zvezde i dalje. Ostajem. Završio sam karijeru zbog poziva Zvezde, imamo neki plan kako treba da se razvija moja trenerska karijera i držimo se toga - istakao je Vujadin Savić za Meridian sport, pa se dotakao smene Miloša Milojevića:

Republika

Foto: Starsport

Vujadin Savić i Miloš Milojević

 

Takve stvari nisu na meni da komentarišem, to je odluka ljudi iz kluba koji se bave tim stvarima. Miloš je napravio sjajne rezultate i osvojio oba trofeja. Treba da bude ponosan na sve što je uradio za našu Zvezdu. Bilo je puno trenera, ali malo njih je dobilo takvu zahvalnost kao što je on dobio od naših navijača. To dovoljno govori o tome da je uradio pravi posao. Mislim da je šef radio na pravi način, da je imao dobre i jasne zahteve. Nekada se oni proizvedu nekada ne. Jedino što bih voleo je da smo napravili bolji rezultat u Ligi Evrope i da smo pobedili još koji derbi.

Govorio je nekadašnji defanzivac i o slučaju Borjan.

Borjan je jedan od najzaslužnijih za sve ove rezultate koje je Zvezda ostvarila u poslednjih 6 godina, mnogo je dao klubu i zasluženo postao jedan od miljenika navijača. On je profesionalac, ima ugovor da klubom. Nikada se nisam mešao u odluke drugih ljudi, dovoljno je iskusan da mu ne treba moj savet - smatra Savić.

Vujadin Savić u stručni štab Crvene zvezde stigao je u septembru prošle godine pošto je završio igračku karijeru. Kako će se njegova trenerska karijera dalje razvijati ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading