ŠOK ZA ZVEZDU I BAHARA: Crveno-beli ostali bez VEĆ VIĐENOG pojačanja!

Autor:

Sport

04.06.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po svemu sudeći, ništa od povratka na Marakanu.

ŠOK ZA ZVEZDU I BAHARA: Crveno-beli ostali bez VEĆ VIĐENOG pojačanja!

Foto: Starsport

Crvena zvezda - Monako

Fudbaleri Crvene zvezde su osvojili duplu krunu u ovoj sezoni, pošto su od konkurencije bili bolji i u prvenstvu, ali i u Kupu Srbije.

Ipak, ni taj rezultat nije bio dovoljan Milošu Milojeviću da ostane na klupi velikana iz Ljutice Bogdana, već je mesto njega doveden Barak Bahar, izraelski stručnjak koji je sa klupe predvodio Makabi iz Haife.

Odmah po dolasku u Beograd, Bahar je krenuo da sprovodi proces, nekim fudbalerima se zahvalio, neke je tražio od uprave da dovedu, ali se čini da jedno od potencijalnih pojačanja ipak neće doći na Marakanu.

U pitanju je Mihailo Ristić, fudbaler lisabonske Benfike, koji se ovog leta neće vratiti u prestonicu Srbije, prenosi list "A bola".

Foto: Starsport

Mihailo Ristić u dresu Crvene zvezde

Prema njihovim informacijama, Ristić bi mogao dobiti više prilika za igru u narednoj sezoni u Lisabonu, s obzirom na odlazak Alehandra Grimalda u Leverkuzen i propale pregovore s Milošem Kerkezom iz AZ Alkmara.

Zbog toga, u Benfici su odlučili da u istom prelaznom roku ne dovode dvojicu novih igrača na istoj poziciji, već da Ristiću omoguće da se bori za mesto startnog defanzivca uz levu aut liniju.

I da nije došlo do ovog obrta, pitanje je da li bismo nekadašnjeg Zvezdinog fudbalera uopšte gledali na Marakani, jer se za njega zanima nekoliko klubova iz pet najjačih evropskih liga.

Ristić je dres Crvene zvezde nosio od 2014. do 2017. godine, odakle je prešao u Krasnodar, a igrao je i za Spartu iz Praga, Monpelje, odnosno Benfiku.

Igrao je i za reprezentaciju Srbije, a nacionalni dres je oblačio osam puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading