OGLASIO SE LJUBIMAC DELIJA: Zvezda je MOJA KUĆA, bilo je KONTAKTA!

Autor:

Sport

04.06.2023

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će do transfera i doći ostaje da se vidi.

OGLASIO SE LJUBIMAC DELIJA: Zvezda je MOJA KUĆA, bilo je KONTAKTA!

Foto: Starsport

Miloš Degenek i Milan Pavkov

Crvena zvezda polako, ali sigurno pravi tim za narednu sezonu.

Barak Bahar seo je na klupu tima sa Marakane i već je povukao neke neočekivane rezove, te sledeće godine na mestu startnog čuvara mreže prema najavama Izraelca neće biti Milana Borjana, ali je i budućnost pojedinih igrača pod velikim znakom pitanja.

Uporedo sa odlascima iz kluba, radi se i na pojačanjima, a jedno od lica za koje se očekuje da se vrati je Miloš Degenek. Reprezentativac Australije je fudbaler Kolumbusa, a u razgovoru za Alo otkrio je da kontakt sa Zvezdom postoji.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Degenek

 

Bilo je kontakta sa Zvezdom. Moja želja za povratkom nije sporna. Svi znaju koliko meni znači ovaj klub. Zvezda je moja kuća i uvek sam tu da pomognem - rekao je Degenek za Alo i dodao:

- Voleo bih da se vratim, želja je uvek prisutna, to nije sporno. Još uvek nije ništa gotovo, ali smo u kontaktu.

Nema sumnje da bi delije bile oduševljene da ponovo vide Degeneka u crveno-belom dresu, a da li će do transfera i doći pokazaće vreme.

Degenek je dva puta igrao grupnu fazu Lige šampiona sa Crvenom zvezdom, osvojio je četiri titule i dva Kupa Srbije, nastupao je i na Svetskom prvenstvu u Kataru, a ugovor sa američkim Kolumbusom ističe mu 31. decembra ove godine i to znači da bi za njega trebalo da se plati minimalno obeštećenje, što ne bi trebalo da bude problem za crveno-bele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading