POZNATA VODITELJKA BILA LJUBAVNICA: Našla sreću u braku punom LJUBAVI!

Autor:

Zabava

04.06.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka progovorila o svom privatnom životu!

POZNATA VODITELJKA BILA LJUBAVNICA: Našla sreću u braku punom LJUBAVI!

Foto: printscreen/instagram.com/natasaaksentijevic

Nataša Aksentijević

Voditeljka Nataša Aksentijević, koja se proslavila vodeći emisiju "DNK", poznata je po svom britkom jeziku, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Svojevremeno je priznala da je bila ljubavnica i priznala preko čega joj muž prelazi.

- Bila sam ljubavnica, neću reći ko je. Čovek je imao ženu i decu. Ja sam tad bila mlada i zgodna i voleli su svi da im budem ljubavnica - rekla je Nataša jednom prilikom. 

O svom suprugu kaže da ume da je uznemiri i smiri.

Republika

Foto: printscreen youtube/Grand Magazin

Nataša Aksentijević

- On ume da me smiri i da me uznemiri (smeh). O svemu pričamo. Čak i kad se zaljubim u vozača na snimanju, ja dođem i to mu kažem, na šta mi on odgovori: "Dobro, danas je ponedeljak, do petka da si se odljubila"... (smeh) Kada imaš sreću da život deliš sa čovekom svog života , problemi se lakše rešavaju. Onda i kada ti ti jave s televizije da nećeš više tamo raditi, to ne shvataš tragično jer on dođe i kaže ti: "Super, sada će ti se otvoriti neka nova vrata". I to s zaiste dogodi - rekla je Nataša za Stori i dodala:

- Imam sreću da sam se udala za nekoga koga volim najviše na svetu. Kada u brak uđeš iz ljubavi, ništa nije komplikovano, ne moraš da ga čuvaš, brineš hoće li opstati. Tu si zato što je to tvoje srce odabralo. Opraštaš sve, doduše, Dušan meni više oprašta nego ja njemu. Ponekad sam ljubomorna na količinu dobrote empatije i razumevanja koju on poseduje. Mislim da je on jedina osoba koja se iskreno i od srca raduje tuđoj sreći. Kod nas običnih smrtnika uvek ima malo ljubomore, kod njega ne - istakla je ona.

Republika

Foto: youtube printscreen

Nataša Aksentijević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading