DETONACIJA! Delije TRLJAJU OČI U NEVERICI: Miljenik navijača PONOVO na Marakani?

Autor:

Sport

02.06.2023

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer koji bi sve oduševio.

DETONACIJA! Delije TRLJAJU OČI U NEVERICI: Miljenik navijača PONOVO na Marakani?

Foto: Starsport

Miloš Degenek i Nemanja Radonjić

Izraelac Barak Bahar tek je stigao u Crvenu zvezdu, a već je počeo sa ozbiljnom rekonstrukcijom tima.

Iz dana u dan se licitira imenima, te je spisak igrača koji bi mogli da stignu na Marakanu sve širi.

Ipak, jedno ime se posebno izdvaja! U pitanju je ljubimac delija i dobro poznato lice - reprezentativac Australije Miloš Degenek.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Degenek

 

Prema pisanjima Sportskog žurnala, Degenek bi mogao treći put da se vrati na Marakanu i obuče crveno-beli dres, a veruje se da navijači ne bi imali ništa protiv da ga vide u timu.

Degenek je dva puta igrao grupnu fazu Lige šampiona sa Crvenom zvezdom, osvojio je četiri titule i dva Kupa Srbije, nastupao je i na Svetskom prvenstvu u Kataru, dok je nakon rođenja drugog deteta raspoložen da se vrati u Srbiju. Ugovor sa američkim Kolumbusom ističe mu 31. decembra ove godine i to znači da bi za njega trebalo da se plati minimalno obeštećenje, što ne bi trebalo da bude problem za crveno-bele.

Ovaj transfer biće moguć ako Crvenu zvezdu napuste Aleksandar Dragović ili Strahinja Eraković. Dragović je najavio da želi da ide, dok je Eraković već neko vreme na izlaznim vratima iz kluba, te će ovo biti veoma zanimljiv prelazni rok na Marakani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading