ONA JE BILA KUBURINA LJUBAVNICA! Zbog nje se razveo, ona ga ostavila, pa utehu našla u njegovom kolegi! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.06.2023

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kubura je zbog producentkinje stavio tačku na dve decenije dug brak.

ONA JE BILA KUBURINA LJUBAVNICA! Zbog nje se razveo, ona ga ostavila, pa utehu našla u njegovom kolegi! (FOTO)

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Aleksandar Srećković Kubura

Glumac Aleksandar Srećković Kubura pre nekoliko godina je bio u epicentru skandala nakon preljube koju je počinio i razveo se nakon dve decenije od fitnes instrukturke Marije Savić Srećković sa kojom ima dva sina, a ostavio ju je zbog veze sa producentkinjom Petrom Radivojević. 

Foto: Nebojša Babić

Kubura se razveo nakon dve decenije braka

Petra je osamanaest godina mlađa od njega, a kada su bili u emotivnoj vezi ona je još uvek bila studentkinja Akademije umetnosti. Upoznali su se na snimanju jednog studentskog filma, nakon čega su više puta viđeni kako šetaju po prestonici, potom na festivalu ''Exit'', a onda su se zajedno pojavili i na premijeri jednog filma.

- Ne bih ulazila u Kuburin odnos sa ženom, niti sam u mogućnosti da previše komentarišem aktuelnu situaciju. Šta će on da uradi nakon svega, na njemu je. Dete sam razvedenih roditelja, tako da mi je poznata ta situacija. Nije mu lako, ali to mora sam da reši - govorila je tada Petra, prenosi "Hello".

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Petra Radivojević

Kubura se razveo od Marije, ali je pukla i ljubav sa Petrom koja je nakon raskida ušla u emotivni odnos sa glumcem Milošem Đurovićem. Danas je udata za Uroša Petronijevića sa kojim ima dvoje dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading