NOVO POJAČANJE NA MARAKANI: Navijači u TRANSU - Bahar VRAĆA desnog beka u Zvezdu!

Autor:

Sport

03.06.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja Izraelac da sprovodi promene.

NOVO POJAČANJE NA MARAKANI: Navijači u TRANSU - Bahar VRAĆA desnog beka u Zvezdu!

Foto: Starsport

Barak Bahar

Izraelac Barak Bahar je nedavno preuzeo Crvenu zvezdu, a na mestu prvog trenera je zamenio Miloša Milojevića, koji je crveno-belima doneo duplu krunu.

Od kada je došao na Marakanu, Bahar je počeo da sprovodi svoje zamisli, pa se nekim igračima već zahvalio, a za neke pozicije je već isplanirao pojačanja. Sada će isprobati novog igrača, ovaj put na poziciji desnog beka.

Kako saznaje "Mozzart Sport", novom šefu struke će tokom leta pokušati da se nametne i mladi Kosta Nedeljković (17).

Talentovani fudbaler se izuzetno dobro razvio u protekle dve godine, a prolećni deo ove sezone proveo u Grafičaru, gde je dodatno sazreo i približio se zahtevima koje nalaže seniorski fudbal.

Foto: Starsport

Kosta Nedeljković u dresu Grafičara

Nedeljković i dalje nije punoletan, a u narednom periodu će pokušati da pokaže novom treneru da je spreman da ispuni njegove zahteve i da naredne sezone nosi dres kluba sa Marakane, što bi svakako obradovalo navijače Zvezde, jer se zna koliko cene domaće i mlade fudbalere u crveno-belom dresu.

Trenutno na poziciji desnog beka Bahar ima Aleksa Viga, koji nije u potpunosti zadovoljio igrama u prolećnom delu sezone, Strahinja Eraković može da odigra na toj poziciji, a moguća opcija je i povratak Miloša Degeneka. Nedeljković će u konkurenciji ovih igrača probati da se izbori za svoju ulogu u timu.

Podsetimo, Barak Bahar okuplja ekipu 19. juna, dan kasnije sledi odlazak na Zlatibor, gde će biti odrađen bazični deo priprema. Prva faza traje do 30. juna, a nakon toga sledi kratkotrajan povratak u Beograd. Od 2. do 12. jula Crvena zvezda će biti u Sankt Peterburgu, gde će biti odigrani mečevi sa Zenitom i Fenerbahčeom, a u planu je odigravanje još jednog meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Car Lazar

05.06.2023 14:28

A sta ce mo sa ovim "Navijači u transu" zato sto dolazi klinac iz Gaficara...sramota kakve vi naslove lepite!!!